Faglitteratur på engelsk

Hos Bruuns Bøger tilbyder vi alle slags bøger i faglitteratur på engelsk. Om det er din næste kogebog du er på jagt efter, eller en bog om markedsføringsstrategi, kan du finde det hele hos os. Vi har både bøger om mad og livstil, rejsebøger men også erhverv og ledelse. Hvis du har smag for økonomi og finans, tilbyder vi også bøger i denne kategori. Hvis ingen af de nævnte kategorier er tillokkende, så tjek vores kategori “andre fagbøger” ud. Her kan du nemlig finde bøger så gode, at vi ikke har kunne kategorisere dem.

I faglitteratur på engelsk får man lidt mere ud af bøgerne end en god historie. Man får nemlig også viden ud af dem. Om det så er erhverv og ledelse, eller om det er rejsebøger, så er de alle med til at oplyse dig om et specifikt emner. Det kan være at guide dig igennem Brasilien eller give dig 12 råd til, hvordan du skal leve dit.

Hvis du er interesseret i personlig udvikling, har vi også massere af bøger, der kan hjælpe dig mod dine mål. Vi har sågar kogebøger til, hvordan du lever den bedste tømmermandsmad.

Mildt sagt er mulighederne med faglitterære bøger uendelige. Det eneste der stopper dig, er om du kan nå at læse dem alle. Da der bliver udgivet langt flere engelske bøger end danske bøger, er der også et langt større udvalg af engelsk faglitteratur.

Studiebøger

Vores udvalg af studiebøger er lige nu ikke særlig stort. Du er dog meget velkommen til at kontakte os om en specifik studiebog, så bestiller vi den gerne hjem til dig.