Leveringstid: 3-5 Hverdage

Bolle med ost

Gulerodsboller, havreboller, grovboller, speltboller. Der findes et utal af kombinationer, når det kommer til en af danskernes yndlingsspiser: en god hjemmebagt bolle. I denne bog viser de to brødelskere, Jonas og Anton Dahl-Grue, vejen til en perfekt bolle. Lige fra den hurtige, den med surdej og den med masser af kerner.

 

Til hver opskrift beskriver de, hvilken ost, der passer bedst til. For der er stor forskel på, om en særlig type bolle går bedst med Vesterhavsost, en god blåskimmelost eller en mild skiveost.

 

I bogen fortæller de også om meltyper, hemmeligheden bag gær og surdej og kommer med tips og tricks til, hvordan du laver de bedste boller.

 

 

 

167,96 kr.

Forfatter: Jonas Dahl Grue;Anton Dahl Grue
Varenummer: 9788702420098
Sidetal: 112
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Gulerodsboller, havreboller, grovboller, speltboller. Der findes et utal af kombinationer, når det kommer til en af danskernes yndlingsspiser: en god hjemmebagt bolle. I denne bog viser de to brødelskere, Jonas og Anton Dahl-Grue, vejen til en perfekt bolle. Lige fra den hurtige, den med surdej og den med masser af kerner.

 

Til hver opskrift beskriver de, hvilken ost, der passer bedst til. For der er stor forskel på, om en særlig type bolle går bedst med Vesterhavsost, en god blåskimmelost eller en mild skiveost.

 

I bogen fortæller de også om meltyper, hemmeligheden bag gær og surdej og kommer med tips og tricks til, hvordan du laver de bedste boller.

 

 

 

Vægt364 g
Størrelse16 × 170 × 208 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter