Leveringstid: 3-5 Hverdage

Madkundskabsundervisning

Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.

Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.

Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.

Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.

 

 

198,00 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Helle Brønnum Carlsen
Varenummer: 9788741274171
Sidetal: 144
Sprog: dan
Format: Bog
Kategorier: ,

Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.

Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.

Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.

Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.

 

 

Vægt205 g
Størrelse10 × 158 × 230 mm
Forlag

Hans Reitzels Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter

Madkundskabsundervisning

Forfatter: Helle Brønnum Carlsen
SKU: 9788741274171

198,00 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Bog
Sprog: dan
Sidetal: 144

Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.

Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.

Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.

Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.

 

 

Vægt205 g
Størrelse10 × 158 × 230 mm
Forlag

Hans Reitzels Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter