Ticket To Ride – First Journey

217,95 kr.

Leveringsdato: 4-7 Hverdage

Genre:
Varenummer 0824968209271 Kategorier , , , Mærke

Ticket to Ride: First Journey er børneversionen af ​​det populære Ticket to Ride-spil. Kernen i spillet er den samme: du skal færdiggøre billetter, forbinde ruter og oprette den længste rute. Den første spiller, der fuldfører seks billetter i spillet, vinder.

Fra de stejle bjergskråninger i Edinburgh til de solbeskinnede havne i Konstantinopel, fra de støvede gyder i Pamplona til en forblæst station i Berlin, Ticket to Ride Europe tager dig med på et spændende togeventyr gennem de store byer i Europa fra det 20th århundredeskifte .

Ticket to Ride: First Journey er børneversionen af ​​det populære Ticket to Ride-spil. Kernen i spillet er den samme: du skal færdiggøre billetter, forbinde ruter og oprette den længste rute. Den første spiller, der fuldfører seks billetter i spillet, vinder. Denne version af spillet har forenklede regler, der tillader de yngste at deltage i det sjove, og spilkomponenterne er lidt større, så de er nemmere at holde. Som en ekstra funktion får vinderen af ​​spillet en gylden billet. Ticket to Ride: First Journey er et meget charmerende spil med kunst, der sætter gang i fantasien og en legeoplevelse, der er hurtig og sjov.

Saml kort i forskellige farver, brug dem til at gøre krav på jernbaneruter med dine toge, og fuldfør dine billetter for at opnå sejr! Nem at lære og hurtig at spille, Ticket to Ride: First Journey er den perfekte introduktion til Ticket to Ride-spilserien. Så stig ombord, og oplev et vidunderligt jernbaneeventyr i hele Europa!

Antal spillere

2-5

Producent

Spilletid

Sprog

Lignende Produkter