Leveringstid: Print on demand. Leveringstid 2-3 uger efter bestilling

Vin -af druer og anden frugt

En håndbog for alle der ønsker at lave vin af druer og frugt.

Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl.a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi, vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen

 

 

327,60 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Jørgen Broe
Varenummer: 9788740400984
Sidetal: 276
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier:

En håndbog for alle der ønsker at lave vin af druer og frugt.

Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl.a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi, vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen

 

 

Vægt400 g
Størrelse18 × 200 × 320 mm
Forlag

Saxo Publish

Udgivelsesdato

Forfatter

Vin -af druer og anden frugt

Forfatter: Jørgen Broe
SKU: 9788740400984

327,60 kr.

Leveringstid: Print on demand. Leveringstid 2-3 uger efter bestilling
Kategorier:
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 276

En håndbog for alle der ønsker at lave vin af druer og frugt.

Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl.a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi, vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen

 

 

Vægt400 g
Størrelse18 × 200 × 320 mm
Forlag

Saxo Publish

Udgivelsesdato

Forfatter