Reklamation og retur

Retur

Ved køb på Bruunsboeger.dk, har du 30 dages returret. Det vil sige at fra dagen hvor du modtager den købte vare fra os kan du returnere den inden for 30 dage. Så længe at varen er i samme stand som ved modtagelsen af varen, BEMÆRK at hvis varen bliver vurderet som brugt eller forringet stand, kan vi vælge ikke at tilbagebetale det fulde købsprisen på det returnerede produkt.

Hvis der er en fejl ved bogen, kontakt kundeservice og vi vil finde en løsning sammen.

Ved returnering af et produkt fra Bruuns Bøger tilbyder vi billig returnering på 39 kr, som vil blive fratrukket dit tilbagebetalingsbeløb for det returnerede produkt. Bemærk dog at hvis du har betalt fragt på din ordre vil dette beløb ikke kunne refunderes, da det er en service vi ikke kan få værdien tilbage på.  Returadressen kan ses længere nede på siden og det er ikke muligt at returnere vare fysisk på adressen. Vi sender meget gerne et returlabel til dig som du kan printe ud, du skal bare skrive til vores kundeservice og du vil have returlabel sendt til dig indenfor 1 hverdag.  

Hvis den returnerede vare, opfylder vores krav, vil pengene blive tilbagesendt inden for 14 fra modtagelse af returvaren. Vi stræber dog efter at gøre det så hurtigt som muligt. Pengene vil blive tilbagebetalt på det kort der blev brugt på den oprindelige ordre.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Bruuns bøger ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved reklamation kontakt vores kundeservice og du vil få en tilbagemelding indenfor 2 hverdage.

Adresse

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Bruuns bøger ApS

Odinsvej 19

4100 Ringsted