Leveringstid: 3-5 Hverdage

4 uger til vegetar

Den store vegetarbog med madplaner, gode råd og 100 opskrifter

Flere og flere spiser mindre og mindre kød. Det har et væld af sundhedsmæssige fordele, og så er det tilmed godt for miljøet. 
De lækre menuer og madplaner gør det nemt at spise vegetarisk, og i bogen får du de grundlæggende principper, så din mad bliver både varieret, velsmagende og afbalanceret.
En komplet 4-ugers plan:
  • Introduktion til de grundlæggende principper
  • Praktiske råd
  • Samlet indkøbsliste over råvarer til hver uge
  • Plan for forberedelser og tilberedningstips
  • Spændende, velsmagende og mættende opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad

Uanset om det er af sundhedsmæssige eller etiske grunde, at du vil spise mindre kød og fisk eller måske holde helt op, så er denne bog den perfekte guide.

225,95 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Lisa Butterworth & Caroline Hwang
Varenummer: 9788771559767
Sidetal: 192
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier:

Den store vegetarbog med madplaner, gode råd og 100 opskrifter

Flere og flere spiser mindre og mindre kød. Det har et væld af sundhedsmæssige fordele, og så er det tilmed godt for miljøet. 
De lækre menuer og madplaner gør det nemt at spise vegetarisk, og i bogen får du de grundlæggende principper, så din mad bliver både varieret, velsmagende og afbalanceret.
En komplet 4-ugers plan:
  • Introduktion til de grundlæggende principper
  • Praktiske råd
  • Samlet indkøbsliste over råvarer til hver uge
  • Plan for forberedelser og tilberedningstips
  • Spændende, velsmagende og mættende opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad

Uanset om det er af sundhedsmæssige eller etiske grunde, at du vil spise mindre kød og fisk eller måske holde helt op, så er denne bog den perfekte guide.

Vægt 663 g
Størrelse 20 × 201 × 226 mm
Forlag

Legind

Udgivelsesdato

Originaltitel

4 uger til vegetar

Forfatter: Lisa Butterworth & Caroline Hwang
SKU: 9788771559767

225,95 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier:
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 192

Den store vegetarbog med madplaner, gode råd og 100 opskrifter

Flere og flere spiser mindre og mindre kød. Det har et væld af sundhedsmæssige fordele, og så er det tilmed godt for miljøet. 
De lækre menuer og madplaner gør det nemt at spise vegetarisk, og i bogen får du de grundlæggende principper, så din mad bliver både varieret, velsmagende og afbalanceret.
En komplet 4-ugers plan:
  • Introduktion til de grundlæggende principper
  • Praktiske råd
  • Samlet indkøbsliste over råvarer til hver uge
  • Plan for forberedelser og tilberedningstips
  • Spændende, velsmagende og mættende opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad

Uanset om det er af sundhedsmæssige eller etiske grunde, at du vil spise mindre kød og fisk eller måske holde helt op, så er denne bog den perfekte guide.

Vægt 663 g
Størrelse 20 × 201 × 226 mm
Forlag

Legind

Udgivelsesdato

Originaltitel