Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

40 Supper

Denne bog indeholder 40 opskrifter på supper fulde af saft og kraft, de fleste med spændende fyld eller tilbehør, som giver ekstra smag og mæthed. Alle supper har været serveret i Morten Bech Køsters restaurant No 1 Aarhusgade på Østerbro.

Bogen er opdelt i seks afsnit: De blendede, De klare, De tjekkede, De kolde, De søde og De nødvendige. Bag disse overskrifter gemmer der sig supper både til hverdag og til fest, supper til kolde vinterdage og til varme sommerdage, herunder en række skønne dessertsupper.

Alle bogens opskrifter er illustreret med smukke farvefotos taget af Lars Gundersen, og til fotografering har Per Steen Hebsgaard fremstillet en serie unikke glastallerkener.

Morten Bech Køster har tidligere udgivet Find og tilbered Danmarks bedste spisesvampe på Gads Forlag.

 

 

29,40 kr.

Ikke på lager

Forfatter: .
Varenummer: 9788712038740
Sidetal: 69
Sprog: dan
Format: Ukendt
Kategorier: ,

Denne bog indeholder 40 opskrifter på supper fulde af saft og kraft, de fleste med spændende fyld eller tilbehør, som giver ekstra smag og mæthed. Alle supper har været serveret i Morten Bech Køsters restaurant No 1 Aarhusgade på Østerbro.

Bogen er opdelt i seks afsnit: De blendede, De klare, De tjekkede, De kolde, De søde og De nødvendige. Bag disse overskrifter gemmer der sig supper både til hverdag og til fest, supper til kolde vinterdage og til varme sommerdage, herunder en række skønne dessertsupper.

Alle bogens opskrifter er illustreret med smukke farvefotos taget af Lars Gundersen, og til fotografering har Per Steen Hebsgaard fremstillet en serie unikke glastallerkener.

Morten Bech Køster har tidligere udgivet Find og tilbered Danmarks bedste spisesvampe på Gads Forlag.

 

 

Forlag

Gad

Udgivelsesdato

Forfatter

40 Supper

Forfatter: .
SKU: 9788712038740

29,40 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Ukendt
Sprog: dan
Sidetal: 69

Denne bog indeholder 40 opskrifter på supper fulde af saft og kraft, de fleste med spændende fyld eller tilbehør, som giver ekstra smag og mæthed. Alle supper har været serveret i Morten Bech Køsters restaurant No 1 Aarhusgade på Østerbro.

Bogen er opdelt i seks afsnit: De blendede, De klare, De tjekkede, De kolde, De søde og De nødvendige. Bag disse overskrifter gemmer der sig supper både til hverdag og til fest, supper til kolde vinterdage og til varme sommerdage, herunder en række skønne dessertsupper.

Alle bogens opskrifter er illustreret med smukke farvefotos taget af Lars Gundersen, og til fotografering har Per Steen Hebsgaard fremstillet en serie unikke glastallerkener.

Morten Bech Køster har tidligere udgivet Find og tilbered Danmarks bedste spisesvampe på Gads Forlag.

 

 

Forlag

Gad

Udgivelsesdato

Forfatter