Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Æbler

Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet.

Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden.
Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken.
Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

 

 

 

116,96 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Bettina Buhl
Varenummer: 9788740660326
Sidetal: 310
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet.

Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden.
Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken.
Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

 

 

 

Vægt1189 g
Størrelse32 × 197 × 246 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Forfatter

Æbler

Forfatter: Bettina Buhl
SKU: 9788740660326

116,96 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 310

Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet.

Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden.
Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken.
Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

 

 

 

Vægt1189 g
Størrelse32 × 197 × 246 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Forfatter