Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Antonio Carluccio’s pasta

Antonio Carluccio; den ukronede Godfather af det italienske køkken; er tilbage – og i sin bedste form. I mere end 70 år har Carluccio elsket; spist; fremstillet og tilberedt pasta; og i denne kogebog videregiver han sin enorme viden om emnet og øser af sin entusiasme for at skabe nye og spændende opskrifter.Læseren guides først gennem de forskellige typer pasta med råd om; hvilken type pasta; der bedst kombineres med hvilken slags sauce. Desuden præsenterer Carluccio trin for trin-anvisninger på; hvordan frisk pasta fremstilles.Carluccio er kendt for sine uimodståelige opskrifter; der også omfatter klassikere såvel som lækre regionale specialiteter. Her er eksempler på både supper; hovedretter; salater og endda desserter; der dækker hele spektret fra traditionel Tagliatelle Fresch con Ragù alla Bolognese (med den RIGTIGE Bolognese-sauce) til den nyskabende opskrift på Sedani con Vodka e Salmone Affumicato (med vodka og røget laks).

 

 

194,96 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Antonio Carluccio
Varenummer: 9788717044050
Sidetal: 224
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Antonio Carluccio; den ukronede Godfather af det italienske køkken; er tilbage – og i sin bedste form. I mere end 70 år har Carluccio elsket; spist; fremstillet og tilberedt pasta; og i denne kogebog videregiver han sin enorme viden om emnet og øser af sin entusiasme for at skabe nye og spændende opskrifter.Læseren guides først gennem de forskellige typer pasta med råd om; hvilken type pasta; der bedst kombineres med hvilken slags sauce. Desuden præsenterer Carluccio trin for trin-anvisninger på; hvordan frisk pasta fremstilles.Carluccio er kendt for sine uimodståelige opskrifter; der også omfatter klassikere såvel som lækre regionale specialiteter. Her er eksempler på både supper; hovedretter; salater og endda desserter; der dækker hele spektret fra traditionel Tagliatelle Fresch con Ragù alla Bolognese (med den RIGTIGE Bolognese-sauce) til den nyskabende opskrift på Sedani con Vodka e Salmone Affumicato (med vodka og røget laks).

 

 

Vægt1165 g
Størrelse26 × 212 × 262 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Antonio Carluccio’s pasta

Forfatter: Antonio Carluccio
SKU: 9788717044050

194,96 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 224

Antonio Carluccio; den ukronede Godfather af det italienske køkken; er tilbage – og i sin bedste form. I mere end 70 år har Carluccio elsket; spist; fremstillet og tilberedt pasta; og i denne kogebog videregiver han sin enorme viden om emnet og øser af sin entusiasme for at skabe nye og spændende opskrifter.Læseren guides først gennem de forskellige typer pasta med råd om; hvilken type pasta; der bedst kombineres med hvilken slags sauce. Desuden præsenterer Carluccio trin for trin-anvisninger på; hvordan frisk pasta fremstilles.Carluccio er kendt for sine uimodståelige opskrifter; der også omfatter klassikere såvel som lækre regionale specialiteter. Her er eksempler på både supper; hovedretter; salater og endda desserter; der dækker hele spektret fra traditionel Tagliatelle Fresch con Ragù alla Bolognese (med den RIGTIGE Bolognese-sauce) til den nyskabende opskrift på Sedani con Vodka e Salmone Affumicato (med vodka og røget laks).

 

 

Vægt1165 g
Størrelse26 × 212 × 262 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter