Leveringstid: Kan leveres først i juni

Bogen om smørrebrød

Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps.

Lektørudtalelse, DBC: Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele – her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød. 
Bogen om smørrebrød indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer. I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.Bogen er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser.
Lektørudtalelse, DBC: 
Super flot og gennemarbejdet bog, der kan anskaffes af alle. 

 

 

 

331,80 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Ole Troelsø
Varenummer: 9788799551675
Sidetal: 255
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps.

Lektørudtalelse, DBC: Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele – her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød. 
Bogen om smørrebrød indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer. I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.Bogen er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser.
Lektørudtalelse, DBC: 
Super flot og gennemarbejdet bog, der kan anskaffes af alle. 

 

 

 

Vægt1068 g
Størrelse26 × 176 × 248 mm
Forlag

Forlaget Lucullus Aps

Udgivelsesdato

Forfatter

Bogen om smørrebrød

Forfatter: Ole Troelsø
SKU: 9788799551675

331,80 kr.

Leveringstid: Kan leveres først i juni
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 255

Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps.

Lektørudtalelse, DBC: Jeg er vild med denne bog! Bl.a. fordi den kan lidt af det hele – her er flotte billeder, gode opskrifter, både på råvarer og de færdige stykker smørrebrød. 
Bogen om smørrebrød indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer. I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.Bogen er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser.
Lektørudtalelse, DBC: 
Super flot og gennemarbejdet bog, der kan anskaffes af alle. 

 

 

 

Vægt1068 g
Størrelse26 × 176 × 248 mm
Forlag

Forlaget Lucullus Aps

Udgivelsesdato

Forfatter