Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Den store bog om fermentering

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

 

 

 

233,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Jenny Neikell
Varenummer: 9788740696721
Sidetal: 284
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

 

 

 

Vægt 1055 g
Størrelse 28 × 181 × 247 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Den store bog om fermentering

Forfatter: Jenny Neikell
SKU: 9788740696721

233,96 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 284

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

 

 

 

Vægt 1055 g
Størrelse 28 × 181 × 247 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter