Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Det gode øl

Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering.

Bogen indeholder:

  • Øllets historie
    Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.
  • Øllets ingredienser
    Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret.
  • Øllets brygning
    Ølbrygning fra mæskning til lagring.
  • Øllets regioner
    Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.
  • Øllets typer
    Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.
  • Sans dit øl
    Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl:
    Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne.
  • Øl og mad
    Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.

 

 

426,00 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Bjarke Bundgaard
Varenummer: 9788757129700
Sidetal: 264
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering.

Bogen indeholder:

  • Øllets historie
    Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.
  • Øllets ingredienser
    Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret.
  • Øllets brygning
    Ølbrygning fra mæskning til lagring.
  • Øllets regioner
    Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.
  • Øllets typer
    Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.
  • Sans dit øl
    Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl:
    Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne.
  • Øl og mad
    Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.

 

 

Det gode øl

Forfatter: Bjarke Bundgaard
SKU: 9788757129700

426,00 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 264
Tags:

Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering.

Bogen indeholder:

  • Øllets historie
    Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.
  • Øllets ingredienser
    Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret.
  • Øllets brygning
    Ølbrygning fra mæskning til lagring.
  • Øllets regioner
    Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.
  • Øllets typer
    Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.
  • Sans dit øl
    Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl:
    Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne.
  • Øl og mad
    Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.