Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 52

DET‛ HELT VILDT – Rådyr

En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.

Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.

 

 

250,32 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
Varenummer: 9788799395507
Sidetal: 172
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.

Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.

 

 

Vægt 880 g
Størrelse 20 × 196 × 250 mm
Forlag

A5 Forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Serie

DET' HELT VILDT

Forfatter

DET‛ HELT VILDT – Rådyr

Forfatter: Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
SKU: 9788799395507

250,32 kr.

Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 52
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 172

En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.

Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.

 

 

Vægt 880 g
Størrelse 20 × 196 × 250 mm
Forlag

A5 Forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Serie

DET' HELT VILDT

Forfatter