Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Det professionelle køkken

NU i anden udgave

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. 
Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.
Bogen indeholder følgende kapitler:
  • Den professionelle forplejning 
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
  • Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
  • Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
  • Beregning/kalkulation
  • Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken

 

 

 

495,00 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Ulla Bach Jensen
Varenummer: 9788770825412
Sidetal: 208
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

NU i anden udgave

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. 
Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.
Bogen indeholder følgende kapitler:
  • Den professionelle forplejning 
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
  • Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
  • Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
  • Beregning/kalkulation
  • Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken

 

 

 

Vægt506 g
Størrelse13 × 171 × 240 mm
Forlag

Erhvervsskolernes Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter

Det professionelle køkken

Forfatter: Ulla Bach Jensen
SKU: 9788770825412

495,00 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 208

NU i anden udgave

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. 
Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.
Bogen indeholder følgende kapitler:
  • Den professionelle forplejning 
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
  • Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
  • Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
  • Beregning/kalkulation
  • Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken

 

 

 

Vægt506 g
Størrelse13 × 171 × 240 mm
Forlag

Erhvervsskolernes Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter