Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
209,96 kr.
2
Subtotal: 209,96 kr.
A Life on Our Planet
1 × 100,76 kr.
Mordersken
1 × 109,20 kr.
Subtotal: 209,96 kr.
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Dhaba Walla

En kærlighedserklæring til det indiske køkken.

Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 – og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser.

I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.

 

 

359,94 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Enayatullah Safi
Varenummer: 9788727001807
Sidetal: 256
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

En kærlighedserklæring til det indiske køkken.

Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 – og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser.

I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.

 

 

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Forfatter

Dhaba Walla

Forfatter: Enayatullah Safi
SKU: 9788727001807

359,94 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 256
Tags: , ,

En kærlighedserklæring til det indiske køkken.

Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 – og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser.

I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.

 

 

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Forfatter