Leveringstid: 3-5 Hverdage

Diætetik

Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges.Alle de mest udbredte sygdomme og dertil hørende diæter beskrives. Det giver en dybere forståelse for anbefalingerne af de forskellige diæter, der bruges som et redskab i sygdomsbehandlingen.Kostens mulighed for at forebygge sygdomme er også et vigtigt emne i bogen.Bogen indeholder følgende kapitler:Introduktion til diætetikFaglige anbefalinger og redskaberKostformerDiæterIndustriens specialprodukterDiætetik er lærebogen for ernæringsassistenter, men kan med udbytte læses af alle med interesse for området.

466,95 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Lone Iserhorst Markussen
Varenummer: 9788757134216
Sidetal: 164
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier:

Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges.Alle de mest udbredte sygdomme og dertil hørende diæter beskrives. Det giver en dybere forståelse for anbefalingerne af de forskellige diæter, der bruges som et redskab i sygdomsbehandlingen.Kostens mulighed for at forebygge sygdomme er også et vigtigt emne i bogen.Bogen indeholder følgende kapitler:Introduktion til diætetikFaglige anbefalinger og redskaberKostformerDiæterIndustriens specialprodukterDiætetik er lærebogen for ernæringsassistenter, men kan med udbytte læses af alle med interesse for området.

Vægt430 g
Størrelse11 × 170 × 240 mm
Forlag

Erhvervsskolernes Forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Serie

Ernæringsassistent

Diætetik

Forfatter: Lone Iserhorst Markussen
SKU: 9788757134216

466,95 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier:
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 164

Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges.Alle de mest udbredte sygdomme og dertil hørende diæter beskrives. Det giver en dybere forståelse for anbefalingerne af de forskellige diæter, der bruges som et redskab i sygdomsbehandlingen.Kostens mulighed for at forebygge sygdomme er også et vigtigt emne i bogen.Bogen indeholder følgende kapitler:Introduktion til diætetikFaglige anbefalinger og redskaberKostformerDiæterIndustriens specialprodukterDiætetik er lærebogen for ernæringsassistenter, men kan med udbytte læses af alle med interesse for området.

Vægt430 g
Størrelse11 × 170 × 240 mm
Forlag

Erhvervsskolernes Forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Serie

Ernæringsassistent