Leveringstid: 3-5 Hverdage

Fødevarelære

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.

Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Grøntsager
  • Kartoflen
  • Saftige frugter
  • Fedtrige frugter og frø
  • Bælgfrugter
  • Korn
  • Stivelse og stivelsesprodukter
  • Æg og ægprodukter
  • Fedtstoffer
  • Kød og vildt
  • Fisk og skaldyr
  • Fjerkræ
  • Mejeriprodukter
  • Krydderier
  • Det bæredygtige køkken
  • Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

 

 

622,50 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Mia Irene Kristensen
Varenummer: 9788729015161
Sidetal: 0
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.

Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Grøntsager
  • Kartoflen
  • Saftige frugter
  • Fedtrige frugter og frø
  • Bælgfrugter
  • Korn
  • Stivelse og stivelsesprodukter
  • Æg og ægprodukter
  • Fedtstoffer
  • Kød og vildt
  • Fisk og skaldyr
  • Fjerkræ
  • Mejeriprodukter
  • Krydderier
  • Det bæredygtige køkken
  • Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

 

 

Forlag

Praxis Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter

Fødevarelære

Forfatter: Mia Irene Kristensen
SKU: 9788729015161

622,50 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 0

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.

Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Grøntsager
  • Kartoflen
  • Saftige frugter
  • Fedtrige frugter og frø
  • Bælgfrugter
  • Korn
  • Stivelse og stivelsesprodukter
  • Æg og ægprodukter
  • Fedtstoffer
  • Kød og vildt
  • Fisk og skaldyr
  • Fjerkræ
  • Mejeriprodukter
  • Krydderier
  • Det bæredygtige køkken
  • Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

 

 

Forlag

Praxis Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter