Leveringstid: Kan leveres først i november

Franske Vildtretter

Franske Vildtretter er en indføring i franske traditioner vedrørende tilberedning af vildt. Vildt spiller en væsentlig rolle i det franske køkken. Det gælder både fuglevildt som pattedyr. 

Bogen indeholder i alt 89 opskrifter for 13 forskellige vildtarter, herunder alle de almindelige danske vildtarter.   Opskrifterne er detaljerede og lige til at gå til. Der er for næsten alle opskrifterne forslag til anretning.   

Endvidere er der for hver enkelt ret forslag til hvilken vin, der harmonerer med retten. Der er tale om forslag til områder og druetyper og ikke specifikke vine. Det gør det lettere for læseren at finde en passende vin.   
Forfatteren har igennem mange år haft et tæt tilknytningsforhold til Frankrig og har tilbragt en betragtelig del af sin tid i landet. Utallige restaurantionsbesøg på alle niveauer er en af inspirationskilderne til denne bog.     
Med udtalelse af den franske ambassadør i Danmark, S. Excellence Christophe Parisot 
Med forord af Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4 
Med vinforslag af Sommelier Martin Nordkvist

 

 

 

280,02 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Søren Anker Rasmussen
Varenummer: 9788797419601
Sidetal: 224
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Franske Vildtretter er en indføring i franske traditioner vedrørende tilberedning af vildt. Vildt spiller en væsentlig rolle i det franske køkken. Det gælder både fuglevildt som pattedyr. 

Bogen indeholder i alt 89 opskrifter for 13 forskellige vildtarter, herunder alle de almindelige danske vildtarter.   Opskrifterne er detaljerede og lige til at gå til. Der er for næsten alle opskrifterne forslag til anretning.   

Endvidere er der for hver enkelt ret forslag til hvilken vin, der harmonerer med retten. Der er tale om forslag til områder og druetyper og ikke specifikke vine. Det gør det lettere for læseren at finde en passende vin.   
Forfatteren har igennem mange år haft et tæt tilknytningsforhold til Frankrig og har tilbragt en betragtelig del af sin tid i landet. Utallige restaurantionsbesøg på alle niveauer er en af inspirationskilderne til denne bog.     
Med udtalelse af den franske ambassadør i Danmark, S. Excellence Christophe Parisot 
Med forord af Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4 
Med vinforslag af Sommelier Martin Nordkvist

 

 

 

Vægt 936 g
Størrelse 21 × 175 × 245 mm
Forlag

Søren Anker Rasmussen ApS

Udgivelsesdato

Forfatter

Franske Vildtretter

Forfatter: Søren Anker Rasmussen
SKU: 9788797419601

280,02 kr.

Leveringstid: Kan leveres først i november
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 224

Franske Vildtretter er en indføring i franske traditioner vedrørende tilberedning af vildt. Vildt spiller en væsentlig rolle i det franske køkken. Det gælder både fuglevildt som pattedyr. 

Bogen indeholder i alt 89 opskrifter for 13 forskellige vildtarter, herunder alle de almindelige danske vildtarter.   Opskrifterne er detaljerede og lige til at gå til. Der er for næsten alle opskrifterne forslag til anretning.   

Endvidere er der for hver enkelt ret forslag til hvilken vin, der harmonerer med retten. Der er tale om forslag til områder og druetyper og ikke specifikke vine. Det gør det lettere for læseren at finde en passende vin.   
Forfatteren har igennem mange år haft et tæt tilknytningsforhold til Frankrig og har tilbragt en betragtelig del af sin tid i landet. Utallige restaurantionsbesøg på alle niveauer er en af inspirationskilderne til denne bog.     
Med udtalelse af den franske ambassadør i Danmark, S. Excellence Christophe Parisot 
Med forord af Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4 
Med vinforslag af Sommelier Martin Nordkvist

 

 

 

Vægt 936 g
Størrelse 21 × 175 × 245 mm
Forlag

Søren Anker Rasmussen ApS

Udgivelsesdato

Forfatter