Leveringstid: 3-5 Hverdage

Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til

Bogen repræsenterer en livslang interesse for fremstillingen af pølser, pålægsvarer og de bagvedliggende teknikker. Den er desuden et forsøg på at bevare håndværket og de autentiske smagsoplevelser, der opnås ved at gøre tingene selv, med færrest mulige tilsætningsstoffer.

Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.

Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.

 

 

337,50 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Jens A. N. Andersen
Varenummer: 9788797452806
Sidetal: 374
Sprog: dan
Format: Paperback
Kategorier: ,

Bogen repræsenterer en livslang interesse for fremstillingen af pølser, pålægsvarer og de bagvedliggende teknikker. Den er desuden et forsøg på at bevare håndværket og de autentiske smagsoplevelser, der opnås ved at gøre tingene selv, med færrest mulige tilsætningsstoffer.

Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.

Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.

 

 

Vægt 921 g
Størrelse 23 × 175 × 247 mm
Forlag

Forlaget JensA

Udgivelsesdato

Forfatter

Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til

Forfatter: Jens A. N. Andersen
SKU: 9788797452806

337,50 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Paperback
Sprog: dan
Sidetal: 374

Bogen repræsenterer en livslang interesse for fremstillingen af pølser, pålægsvarer og de bagvedliggende teknikker. Den er desuden et forsøg på at bevare håndværket og de autentiske smagsoplevelser, der opnås ved at gøre tingene selv, med færrest mulige tilsætningsstoffer.

Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.

Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.

 

 

Vægt 921 g
Størrelse 23 × 175 × 247 mm
Forlag

Forlaget JensA

Udgivelsesdato

Forfatter