Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Gelato

Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola … findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.

Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!

 

 

179,36 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Hanna og Angelo Scarfó
Varenummer: 9788740663686
Sidetal: 128
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola … findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.

Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!

 

 

Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Gelato

Forfatter: Hanna og Angelo Scarfó
SKU: 9788740663686

179,36 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 128

Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola … findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.

Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!

 

 

Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter