Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Gin

Denne bog er til gin-elskeren. Du får masser af forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser (botanicals), så du får nogle helt nye smage frem i dine drinks. Gin består af en basis-alkohol og enebær, og du kan derfor nemt tilsætte både bær, frugt, krydderier, urter og grønt. 

Her er også nemme opskrifter på tonic. Den laves på en basis-sirup, som spædes op med danskvand, og den kan ligesom gin smages til med forskellige ingredienser. 

Og så indeholder bogen forslag til at matche både hjemmelavet gin og tonics og kendte mærker – og ikke mindst opskrifter på de lækreste cocktails med gin.

Jesper Schmidt er oprindelig uddannet kok i Italien og bruger bl.a. sin gastronomiske erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails.

359,94 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Jesper Schmidt
Varenummer: 9788711917206
Sidetal: 200
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Denne bog er til gin-elskeren. Du får masser af forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser (botanicals), så du får nogle helt nye smage frem i dine drinks. Gin består af en basis-alkohol og enebær, og du kan derfor nemt tilsætte både bær, frugt, krydderier, urter og grønt. 

Her er også nemme opskrifter på tonic. Den laves på en basis-sirup, som spædes op med danskvand, og den kan ligesom gin smages til med forskellige ingredienser. 

Og så indeholder bogen forslag til at matche både hjemmelavet gin og tonics og kendte mærker – og ikke mindst opskrifter på de lækreste cocktails med gin.

Jesper Schmidt er oprindelig uddannet kok i Italien og bruger bl.a. sin gastronomiske erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails.

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Forfatter

Gin

Forfatter: Jesper Schmidt
SKU: 9788711917206

359,94 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 200

Denne bog er til gin-elskeren. Du får masser af forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser (botanicals), så du får nogle helt nye smage frem i dine drinks. Gin består af en basis-alkohol og enebær, og du kan derfor nemt tilsætte både bær, frugt, krydderier, urter og grønt. 

Her er også nemme opskrifter på tonic. Den laves på en basis-sirup, som spædes op med danskvand, og den kan ligesom gin smages til med forskellige ingredienser. 

Og så indeholder bogen forslag til at matche både hjemmelavet gin og tonics og kendte mærker – og ikke mindst opskrifter på de lækreste cocktails med gin.

Jesper Schmidt er oprindelig uddannet kok i Italien og bruger bl.a. sin gastronomiske erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails.

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Forfatter