Leveringstid: 3-5 Hverdage

Glød

Huden er et utroligt komplekst organ,og for at kunne fungere optimalt har den brug for at få tilført næringsstoffer. Det er derfor ikke helt lige meget, hvad vi spiser. For kost har stor betydning for hudens sundhed, og hvordan den ser ud. Om den virker usund og slidt, eller om den ser sund ud og har en naturlig glød.

Denne bog handler om, hvordan du holder huden sund, så den ser frisk ud og får masser af glød, men også hvordan du forhindrer inflammation, der får huden til at ældes hurtigere og kan forværre hudsygdomme som fx akne og psoriasis.

Bogens forfattere kommer fra to forskellgie verdener. Christian Grønhøj er dr. med og hudspecialist. Han arbejder som hudlæge og har forsket i immunsystemet og dets betydning for inflammatoriske hudsygdomme. Morten Fenger er kok, har en ph.d. i økonomi og en alsidig mad-baggrund og har arbejdet på storts set alt fra Michelin-resturanter i udlandet til institutionskøkkener herhjemme og har været med til at udvikle grønne færdigretter.

Bogen er inddelt i to dele. I bogens første del kan du læse, hvordan du passer på din hud, og hvorfor kost er den bedste hudpleje, og i bogens anden del er der de lækreste opskrifter, som er rige på både nærringsstoffer og smag. 

247,95 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Morten Fenger;Christian Grønhøj
Varenummer: 9788711991824
Sidetal: 208
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier:

Huden er et utroligt komplekst organ,og for at kunne fungere optimalt har den brug for at få tilført næringsstoffer. Det er derfor ikke helt lige meget, hvad vi spiser. For kost har stor betydning for hudens sundhed, og hvordan den ser ud. Om den virker usund og slidt, eller om den ser sund ud og har en naturlig glød.

Denne bog handler om, hvordan du holder huden sund, så den ser frisk ud og får masser af glød, men også hvordan du forhindrer inflammation, der får huden til at ældes hurtigere og kan forværre hudsygdomme som fx akne og psoriasis.

Bogens forfattere kommer fra to forskellgie verdener. Christian Grønhøj er dr. med og hudspecialist. Han arbejder som hudlæge og har forsket i immunsystemet og dets betydning for inflammatoriske hudsygdomme. Morten Fenger er kok, har en ph.d. i økonomi og en alsidig mad-baggrund og har arbejdet på storts set alt fra Michelin-resturanter i udlandet til institutionskøkkener herhjemme og har været med til at udvikle grønne færdigretter.

Bogen er inddelt i to dele. I bogens første del kan du læse, hvordan du passer på din hud, og hvorfor kost er den bedste hudpleje, og i bogens anden del er der de lækreste opskrifter, som er rige på både nærringsstoffer og smag. 

Vægt 660 g
Størrelse 22 × 178 × 248 mm
Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Glød

Forfatter: Morten Fenger;Christian Grønhøj
SKU: 9788711991824

247,95 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier:
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 208

Huden er et utroligt komplekst organ,og for at kunne fungere optimalt har den brug for at få tilført næringsstoffer. Det er derfor ikke helt lige meget, hvad vi spiser. For kost har stor betydning for hudens sundhed, og hvordan den ser ud. Om den virker usund og slidt, eller om den ser sund ud og har en naturlig glød.

Denne bog handler om, hvordan du holder huden sund, så den ser frisk ud og får masser af glød, men også hvordan du forhindrer inflammation, der får huden til at ældes hurtigere og kan forværre hudsygdomme som fx akne og psoriasis.

Bogens forfattere kommer fra to forskellgie verdener. Christian Grønhøj er dr. med og hudspecialist. Han arbejder som hudlæge og har forsket i immunsystemet og dets betydning for inflammatoriske hudsygdomme. Morten Fenger er kok, har en ph.d. i økonomi og en alsidig mad-baggrund og har arbejdet på storts set alt fra Michelin-resturanter i udlandet til institutionskøkkener herhjemme og har været med til at udvikle grønne færdigretter.

Bogen er inddelt i to dele. I bogens første del kan du læse, hvordan du passer på din hud, og hvorfor kost er den bedste hudpleje, og i bogens anden del er der de lækreste opskrifter, som er rige på både nærringsstoffer og smag. 

Vægt 660 g
Størrelse 22 × 178 × 248 mm
Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato