Leveringstid: 3-5 Hverdage

Græsk mad

I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.

Det er præcis den slags opskrifter, som bogen her indeholder. Fra klassikere som græsk salat, moussaka og stifádo til retter, som ikke er kendte uden for Grækenland. Som ostefyldte, sammenlagte pitabrød fra Kreta, den mest chokoladefyldte af alle chokoladekager og giouvétsi – en gryderet med oksekød og den lille risformede pasta orzo.
Opskrifterne passer til den nye tids græske køkken, hvor man viser omsorg for råvarerne. Ingenting er specielt kompliceret, og alting smager utrolig godt.

218,36 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Sara Berg
Varenummer: 9788743605607
Sidetal: 174
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.

Det er præcis den slags opskrifter, som bogen her indeholder. Fra klassikere som græsk salat, moussaka og stifádo til retter, som ikke er kendte uden for Grækenland. Som ostefyldte, sammenlagte pitabrød fra Kreta, den mest chokoladefyldte af alle chokoladekager og giouvétsi – en gryderet med oksekød og den lille risformede pasta orzo.
Opskrifterne passer til den nye tids græske køkken, hvor man viser omsorg for råvarerne. Ingenting er specielt kompliceret, og alting smager utrolig godt.
Vægt 696 g
Størrelse 18 × 196 × 247 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Græsk mad

Forfatter: Sara Berg
SKU: 9788743605607

218,36 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 174

I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.

Det er præcis den slags opskrifter, som bogen her indeholder. Fra klassikere som græsk salat, moussaka og stifádo til retter, som ikke er kendte uden for Grækenland. Som ostefyldte, sammenlagte pitabrød fra Kreta, den mest chokoladefyldte af alle chokoladekager og giouvétsi – en gryderet med oksekød og den lille risformede pasta orzo.
Opskrifterne passer til den nye tids græske køkken, hvor man viser omsorg for råvarerne. Ingenting er specielt kompliceret, og alting smager utrolig godt.
Vægt 696 g
Størrelse 18 × 196 × 247 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter