Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 14

Grillbaren

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.

Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.  

 

 

 

233,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Umut Sakarya, Frank Svärd
Varenummer: 9788773390870
Sidetal: 0
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.

Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.  

 

 

 

Vægt 697 g
Størrelse 15 × 218 × 278 mm
Forlag

Grønningen 1

Udgivelsesdato

Serie

Guldskeen

Forfatter

Grillbaren

Forfatter: Umut Sakarya, Frank Svärd
SKU: 9788773390870

233,96 kr.

Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 14
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 0

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.

Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.  

 

 

 

Vægt 697 g
Størrelse 15 × 218 × 278 mm
Forlag

Grønningen 1

Udgivelsesdato

Serie

Guldskeen

Forfatter