Leveringstid: 3-5 Hverdage

Grønne Sager

Ny bog om grønsagerne i køkkenet 


Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. 

Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj – plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.

 

 

 

125,16 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding og Søren Jonesen
Varenummer: 9788799169238
Sidetal: 0
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Ny bog om grønsagerne i køkkenet 


Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. 

Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj – plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.

 

 

 

Vægt597 g
Størrelse14 × 207 × 246 mm
Forlag

Smagsdommerne

Udgivelsesdato

Forfatter

Grønne Sager

Forfatter: Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding og Søren Jonesen
SKU: 9788799169238

125,16 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 0

Ny bog om grønsagerne i køkkenet 


Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. 

Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj – plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.

 

 

 

Vægt597 g
Størrelse14 × 207 × 246 mm
Forlag

Smagsdommerne

Udgivelsesdato

Forfatter