Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Håndbog for laboratoriefolk

  • Hvordan beregner man udbytteprocent ved proteinoprensning?
  • Hvad er vands densitet ved forskellige temperaturer?
  • Hvordan tester man standardafvigelser?
  • Hvad er konfidensintervallet for et kimtal?
  • Hvordan udregner man koncentrationen i en prøve efter intern standard-metoden?

Spørgsmål som disse får du svar på i opslagsværket Håndbog for laboratoriefolk.

Bogen er opdelt i seks dele, der indholdsmæssigt dækker over emnerne: kemiske stoffer, apparatteknik, mikrobiologi og bioteknologi, mærkning, enheder og omregningstabeller samt statistik.

Håndbog for laboratoriefolk er primært skrevet til laborantstuderende, men kan også med fordel anvendes til faktaopslag i alle kemi-, biologi- og bioteknologilaboratorier.

Håndbog for laboratoriefolk er et opslagsværk, der er til at have med at gøre: Det er nemt at finde de relevante oplysninger til arbejdet i det analytiske laboratorium, ved forberedelse af laboratorieopgaver og til løsning af teoretiske opgaver.

I denne 5. udgave er formatet gjort større for at give en mere læse- og opslagsvenlig bog. Indholdet er opdateret og tilrettet, og betegnelsen ester er erstattet med de nuværende, gældende navne. Især er statistikkapitlet revideret og udvidet: Grubbs’ test og tabel er tilføjet, ligesom der er indarbejdet en række nye figurer, der dels uddyber tabellernes indhold visuelt, dels illustrerer testprincipperne for de forskellige hypoteser.

 

 

206,10 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Flemming Simonsen;Helle Jeppesen;Merete Norsker Bergsøe
Varenummer: 9788750060154
Sidetal: 120
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,
  • Hvordan beregner man udbytteprocent ved proteinoprensning?
  • Hvad er vands densitet ved forskellige temperaturer?
  • Hvordan tester man standardafvigelser?
  • Hvad er konfidensintervallet for et kimtal?
  • Hvordan udregner man koncentrationen i en prøve efter intern standard-metoden?

Spørgsmål som disse får du svar på i opslagsværket Håndbog for laboratoriefolk.

Bogen er opdelt i seks dele, der indholdsmæssigt dækker over emnerne: kemiske stoffer, apparatteknik, mikrobiologi og bioteknologi, mærkning, enheder og omregningstabeller samt statistik.

Håndbog for laboratoriefolk er primært skrevet til laborantstuderende, men kan også med fordel anvendes til faktaopslag i alle kemi-, biologi- og bioteknologilaboratorier.

Håndbog for laboratoriefolk er et opslagsværk, der er til at have med at gøre: Det er nemt at finde de relevante oplysninger til arbejdet i det analytiske laboratorium, ved forberedelse af laboratorieopgaver og til løsning af teoretiske opgaver.

I denne 5. udgave er formatet gjort større for at give en mere læse- og opslagsvenlig bog. Indholdet er opdateret og tilrettet, og betegnelsen ester er erstattet med de nuværende, gældende navne. Især er statistikkapitlet revideret og udvidet: Grubbs’ test og tabel er tilføjet, ligesom der er indarbejdet en række nye figurer, der dels uddyber tabellernes indhold visuelt, dels illustrerer testprincipperne for de forskellige hypoteser.

 

 

Vægt 439 g
Størrelse 11 × 189 × 271 mm
Forlag

Akademisk forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Håndbog for laboratoriefolk

Forfatter: Flemming Simonsen;Helle Jeppesen;Merete Norsker Bergsøe
SKU: 9788750060154

206,10 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 120
  • Hvordan beregner man udbytteprocent ved proteinoprensning?
  • Hvad er vands densitet ved forskellige temperaturer?
  • Hvordan tester man standardafvigelser?
  • Hvad er konfidensintervallet for et kimtal?
  • Hvordan udregner man koncentrationen i en prøve efter intern standard-metoden?

Spørgsmål som disse får du svar på i opslagsværket Håndbog for laboratoriefolk.

Bogen er opdelt i seks dele, der indholdsmæssigt dækker over emnerne: kemiske stoffer, apparatteknik, mikrobiologi og bioteknologi, mærkning, enheder og omregningstabeller samt statistik.

Håndbog for laboratoriefolk er primært skrevet til laborantstuderende, men kan også med fordel anvendes til faktaopslag i alle kemi-, biologi- og bioteknologilaboratorier.

Håndbog for laboratoriefolk er et opslagsværk, der er til at have med at gøre: Det er nemt at finde de relevante oplysninger til arbejdet i det analytiske laboratorium, ved forberedelse af laboratorieopgaver og til løsning af teoretiske opgaver.

I denne 5. udgave er formatet gjort større for at give en mere læse- og opslagsvenlig bog. Indholdet er opdateret og tilrettet, og betegnelsen ester er erstattet med de nuværende, gældende navne. Især er statistikkapitlet revideret og udvidet: Grubbs’ test og tabel er tilføjet, ligesom der er indarbejdet en række nye figurer, der dels uddyber tabellernes indhold visuelt, dels illustrerer testprincipperne for de forskellige hypoteser.

 

 

Vægt 439 g
Størrelse 11 × 189 × 271 mm
Forlag

Akademisk forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter