Leveringstid: 3-5 Hverdage

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

 

 

194,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Anita Holmen;Lis Poulsen
Varenummer: 9788702175981
Sidetal: 164
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

 

 

Vægt 565 g
Størrelse 19 × 179 × 247 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Forfatter: Anita Holmen;Lis Poulsen
SKU: 9788702175981

194,96 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 164

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

 

 

Vægt 565 g
Størrelse 19 × 179 × 247 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter