Leveringstid: 3-5 Hverdage

JERUSALEM

I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter – både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.

Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.

Vennerne – den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi – skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.

Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.

Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

 

 

 

443,94 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Sami Tamimi;Yotam Ottolenghi
Varenummer: 9788711444115
Sidetal: 320
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter – både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.

Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.

Vennerne – den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi – skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.

Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.

Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

 

 

 

Vægt 1352 g
Størrelse 30 × 205 × 275 mm
Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

JERUSALEM

Forfatter: Sami Tamimi;Yotam Ottolenghi
SKU: 9788711444115

443,94 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 320

I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter – både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.

Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.

Vennerne – den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi – skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.

Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.

Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

 

 

 

Vægt 1352 g
Størrelse 30 × 205 × 275 mm
Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter