Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: BOOKBOX levering på lager 6-7 dage

Kalkulation

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:

  • Produktionskalkulation
  • Forkalkulation
  • Buffet- og arrangementskalkulation
  • Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ
  • Efterkalkulation
  • Drikkevarekalkulation

Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal.

 

 

261,00 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Dan Feld-Jakobsen
Varenummer: 9788770824293
Sidetal: 124
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:

  • Produktionskalkulation
  • Forkalkulation
  • Buffet- og arrangementskalkulation
  • Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ
  • Efterkalkulation
  • Drikkevarekalkulation

Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal.

 

 

Forlag

Praxis Forlag A/S

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Kalkulation

Forfatter: Dan Feld-Jakobsen
SKU: 9788770824293

261,00 kr.

Leveringstid: BOOKBOX levering på lager 6-7 dage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 124

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:

  • Produktionskalkulation
  • Forkalkulation
  • Buffet- og arrangementskalkulation
  • Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ
  • Efterkalkulation
  • Drikkevarekalkulation

Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal.

 

 

Forlag

Praxis Forlag A/S

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter