Leveringstid: 3-5 Hverdage

Klinisk ernæring

En gennemrevideret og udvidet 6. udgave af den komplette danske lærebog om ernæring til syge og til særlige patientgrupper. Uanset om du er læge, medicinstuderende, klinisk diætist eller sygeplejerske, kan du anvende denne bog, når du skal arbejde med behandling af sygdomsrelateret underernæring.

Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. 

Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så du både kan anvende den som lærebog og som håndbog i dit daglige kliniske arbejde. 
 

 

 

463,50 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Gitte Aarøe Dam;Christian Lodberg Hvas;Palle Bekker Jeppesen;Marianne Boll Kristensen;Henrik Højgaard Rasmussen;Jørgen Wiis;Christian Mølgaard;Anne Marie Beck;Jens Meldgaard Bruun;Karin Kok;Tine Brink Henriksen;Jens Rikardt Andersen;Mette Holst;Peter Vestergaard;Vibeke Brix Christensen;Marianne Rix;Torkell Ellingsen;Lars Rejnmark;Mette Borre;Janne Ladefoged Fassov;Ane Rytter;Irene Wessel;René Klinkby Støving;Lars Vinter-Jensen;Lotte Boa Skadhauge;Jørgen Steen Agnholt;Signe Wildt;Malene Lyngesen;Anette Winnie Martinsen;Line Dam Bülow;Heidi Niemeier;Dorte Melgaard;Helene Kvistgaard;Gitte Zachariassen;Dorte Illum;Randi Tobberup;Andreas Carus;Christiane Sophie Staxen;Christian Bjørn Poulsen;Luise Aamann;Peter Holland-Fischer;Henriette Ytting;Dorthe Nass;Per Ramløv Ivarsen;Nikita Misella Hansen;Asta Linauskas;Filip Krag Knop;Bettina Ewers;Howraman Meteran;Takyiwa Boateng;Lotte Juul;Maja Skov Kragsnæs;Charlotte Lock Rud;Bente Thoft Jensen;Helene Rask Dalby;Sanne Shiroma Harsløf;Caroline Bruun Abild
Varenummer: 9788702354058
Sidetal: 432
Sprog: dan
Format: Hæftet

En gennemrevideret og udvidet 6. udgave af den komplette danske lærebog om ernæring til syge og til særlige patientgrupper. Uanset om du er læge, medicinstuderende, klinisk diætist eller sygeplejerske, kan du anvende denne bog, når du skal arbejde med behandling af sygdomsrelateret underernæring.

Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. 

Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så du både kan anvende den som lærebog og som håndbog i dit daglige kliniske arbejde. 
 

 

 

Vægt 822 g
Størrelse 24 × 170 × 241 mm
Forlag

Munksgaard

Udgivelsesdato

Forfatter

Klinisk ernæring

Forfatter: Gitte Aarøe Dam;Christian Lodberg Hvas;Palle Bekker Jeppesen;Marianne Boll Kristensen;Henrik Højgaard Rasmussen;Jørgen Wiis;Christian Mølgaard;Anne Marie Beck;Jens Meldgaard Bruun;Karin Kok;Tine Brink Henriksen;Jens Rikardt Andersen;Mette Holst;Peter Vestergaard;Vibeke Brix Christensen;Marianne Rix;Torkell Ellingsen;Lars Rejnmark;Mette Borre;Janne Ladefoged Fassov;Ane Rytter;Irene Wessel;René Klinkby Støving;Lars Vinter-Jensen;Lotte Boa Skadhauge;Jørgen Steen Agnholt;Signe Wildt;Malene Lyngesen;Anette Winnie Martinsen;Line Dam Bülow;Heidi Niemeier;Dorte Melgaard;Helene Kvistgaard;Gitte Zachariassen;Dorte Illum;Randi Tobberup;Andreas Carus;Christiane Sophie Staxen;Christian Bjørn Poulsen;Luise Aamann;Peter Holland-Fischer;Henriette Ytting;Dorthe Nass;Per Ramløv Ivarsen;Nikita Misella Hansen;Asta Linauskas;Filip Krag Knop;Bettina Ewers;Howraman Meteran;Takyiwa Boateng;Lotte Juul;Maja Skov Kragsnæs;Charlotte Lock Rud;Bente Thoft Jensen;Helene Rask Dalby;Sanne Shiroma Harsløf;Caroline Bruun Abild
SKU: 9788702354058

463,50 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 432

En gennemrevideret og udvidet 6. udgave af den komplette danske lærebog om ernæring til syge og til særlige patientgrupper. Uanset om du er læge, medicinstuderende, klinisk diætist eller sygeplejerske, kan du anvende denne bog, når du skal arbejde med behandling af sygdomsrelateret underernæring.

Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. 

Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så du både kan anvende den som lærebog og som håndbog i dit daglige kliniske arbejde. 
 

 

 

Vægt 822 g
Størrelse 24 × 170 × 241 mm
Forlag

Munksgaard

Udgivelsesdato

Forfatter