Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Kødfrie dage

Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver for svært og tidskrævende. En beskrivelse af de hyppigste og lettest tilgængelige krydderurter, grønsager og rodfrugter, som er almindelige i den daglige madlavning, og hvordan man tilbereder dem. Bogen er opdelt i lette basisopskrifter til brug i andre opskrifter; beskrivelse af krydderurt og råvare med billede, latinsk navn, og hvordan den bruges i madlavning. Endvidere hvordan og hvad den i gamle dage blev brugt til medicinsk, og hvad den er gavnlig for helbredsmæssigt, og til sidst indholdsstoffer såsom vitaminer og mineraler.  Endelig er der almindelige og lette madopskrifter, hvor der ved hver opskrift er beskrivelse af en råvare – hvordan den bruges og behandles og dens indholdsstoffer. Jeg har bestræbt mig på at beskrive de almindeligste råvarer i den daglig madlavning, som flere og flere mennesker endvidere dyrker i deres egne haver.        
Om forfatteren
Susan Kate Hansen Hemmingsen er uddannet farmakonom, ED (Diploma of Nutrition) professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet hos Metropol og ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejleder og arbejder til daglig med personlig kostvejledning, rådgivning inden for ernæring og fysisk aktivitet, holder foredrag, underviser i madlavning og er uddannet instruktør i pilates, aqua fitness, Smart training, dans og meget mere. www.susanhemmingsen.dk

 

 

 

143,96 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Susan Hemmingsen
Varenummer: 9788771908466
Sidetal: 194
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,
Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver for svært og tidskrævende. En beskrivelse af de hyppigste og lettest tilgængelige krydderurter, grønsager og rodfrugter, som er almindelige i den daglige madlavning, og hvordan man tilbereder dem. Bogen er opdelt i lette basisopskrifter til brug i andre opskrifter; beskrivelse af krydderurt og råvare med billede, latinsk navn, og hvordan den bruges i madlavning. Endvidere hvordan og hvad den i gamle dage blev brugt til medicinsk, og hvad den er gavnlig for helbredsmæssigt, og til sidst indholdsstoffer såsom vitaminer og mineraler.  Endelig er der almindelige og lette madopskrifter, hvor der ved hver opskrift er beskrivelse af en råvare – hvordan den bruges og behandles og dens indholdsstoffer. Jeg har bestræbt mig på at beskrive de almindeligste råvarer i den daglig madlavning, som flere og flere mennesker endvidere dyrker i deres egne haver.        
Om forfatteren
Susan Kate Hansen Hemmingsen er uddannet farmakonom, ED (Diploma of Nutrition) professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet hos Metropol og ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejleder og arbejder til daglig med personlig kostvejledning, rådgivning inden for ernæring og fysisk aktivitet, holder foredrag, underviser i madlavning og er uddannet instruktør i pilates, aqua fitness, Smart training, dans og meget mere. www.susanhemmingsen.dk

 

 

 

Vægt581 g
Størrelse17 × 168 × 242 mm
Forlag

Forlaget mellemgaard

Udgivelsesdato

Forfatter

Kødfrie dage

Forfatter: Susan Hemmingsen
SKU: 9788771908466

143,96 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 194
Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver for svært og tidskrævende. En beskrivelse af de hyppigste og lettest tilgængelige krydderurter, grønsager og rodfrugter, som er almindelige i den daglige madlavning, og hvordan man tilbereder dem. Bogen er opdelt i lette basisopskrifter til brug i andre opskrifter; beskrivelse af krydderurt og råvare med billede, latinsk navn, og hvordan den bruges i madlavning. Endvidere hvordan og hvad den i gamle dage blev brugt til medicinsk, og hvad den er gavnlig for helbredsmæssigt, og til sidst indholdsstoffer såsom vitaminer og mineraler.  Endelig er der almindelige og lette madopskrifter, hvor der ved hver opskrift er beskrivelse af en råvare – hvordan den bruges og behandles og dens indholdsstoffer. Jeg har bestræbt mig på at beskrive de almindeligste råvarer i den daglig madlavning, som flere og flere mennesker endvidere dyrker i deres egne haver.        
Om forfatteren
Susan Kate Hansen Hemmingsen er uddannet farmakonom, ED (Diploma of Nutrition) professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet hos Metropol og ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejleder og arbejder til daglig med personlig kostvejledning, rådgivning inden for ernæring og fysisk aktivitet, holder foredrag, underviser i madlavning og er uddannet instruktør i pilates, aqua fitness, Smart training, dans og meget mere. www.susanhemmingsen.dk

 

 

 

Vægt581 g
Størrelse17 × 168 × 242 mm
Forlag

Forlaget mellemgaard

Udgivelsesdato

Forfatter