Leveringstid: 3-5 Hverdage

Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER


Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?
 

Mange har prøvet at være utilfreds med deres krop, ændre på kosten eller dyrke mere motion for at tabe sig. Men for nogle bliver forholdet til mad, vægt og spisning forstyrret eller ligefrem skadeligt, hvilket tærer på både krop, sind og omgivelser.  

KORT & GODT OM SPISEFORSTYRRELSER giver viden om de forskellige former for spiseforstyrrelser, behandlingen, og hvordan man skelner den almindelige utilfredshed med krop, kost og motion fra det, der er tegn på en alvorlig lidelse. Man får viden om ernæringens vigtige rolle for at få det bedre, og hvordan man håndterer kulturens kropsidealer, f.eks. på sociale medier.  

Bogen er skrevet til lærere, pædagoger, behandlere og andre, der i deres arbejde er i kontakt med mennesker med spiseforstyrrelser. Den er også til pårørende og til dig, der har en spiseforstyrrelse.

Om forfatterne:
Birgitte Hartvig Schousboe, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Har arbejdet med spiseforstyrrelser i over 20 år og været leder af Rigshospitalets anoreksiklinik.
Loa Clausen, autoriseret psykolog og seniorforsker. 
René Klinkby Støving, speciallæge i hormonsygdomme, overlæge og professor ved Center for Spiseforstyrrelser, Odense Universitetshospital.
Lene Kiib Hecht, afsnitsleder og ledende klinisk diætist i Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup. 

 

 

 

202,50 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Birgitte Hartvig Schousboe, Loa Clausen, René Klinkby Støving, Lene Kiib Hecht
Varenummer: 9788771586879
Sidetal: 120
Sprog: dan
Format: Hæftet


Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?
 

Mange har prøvet at være utilfreds med deres krop, ændre på kosten eller dyrke mere motion for at tabe sig. Men for nogle bliver forholdet til mad, vægt og spisning forstyrret eller ligefrem skadeligt, hvilket tærer på både krop, sind og omgivelser.  

KORT & GODT OM SPISEFORSTYRRELSER giver viden om de forskellige former for spiseforstyrrelser, behandlingen, og hvordan man skelner den almindelige utilfredshed med krop, kost og motion fra det, der er tegn på en alvorlig lidelse. Man får viden om ernæringens vigtige rolle for at få det bedre, og hvordan man håndterer kulturens kropsidealer, f.eks. på sociale medier.  

Bogen er skrevet til lærere, pædagoger, behandlere og andre, der i deres arbejde er i kontakt med mennesker med spiseforstyrrelser. Den er også til pårørende og til dig, der har en spiseforstyrrelse.

Om forfatterne:
Birgitte Hartvig Schousboe, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Har arbejdet med spiseforstyrrelser i over 20 år og været leder af Rigshospitalets anoreksiklinik.
Loa Clausen, autoriseret psykolog og seniorforsker. 
René Klinkby Støving, speciallæge i hormonsygdomme, overlæge og professor ved Center for Spiseforstyrrelser, Odense Universitetshospital.
Lene Kiib Hecht, afsnitsleder og ledende klinisk diætist i Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup. 

 

 

 

Vægt 205 g
Størrelse 11 × 153 × 202 mm
Forlag

Dansk Psykologisk Forlag A/S

Udgivelsesdato

Serie

Kort & godt

Forfatter

Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER

Forfatter: Birgitte Hartvig Schousboe, Loa Clausen, René Klinkby Støving, Lene Kiib Hecht
SKU: 9788771586879

202,50 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 120


Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?
 

Mange har prøvet at være utilfreds med deres krop, ændre på kosten eller dyrke mere motion for at tabe sig. Men for nogle bliver forholdet til mad, vægt og spisning forstyrret eller ligefrem skadeligt, hvilket tærer på både krop, sind og omgivelser.  

KORT & GODT OM SPISEFORSTYRRELSER giver viden om de forskellige former for spiseforstyrrelser, behandlingen, og hvordan man skelner den almindelige utilfredshed med krop, kost og motion fra det, der er tegn på en alvorlig lidelse. Man får viden om ernæringens vigtige rolle for at få det bedre, og hvordan man håndterer kulturens kropsidealer, f.eks. på sociale medier.  

Bogen er skrevet til lærere, pædagoger, behandlere og andre, der i deres arbejde er i kontakt med mennesker med spiseforstyrrelser. Den er også til pårørende og til dig, der har en spiseforstyrrelse.

Om forfatterne:
Birgitte Hartvig Schousboe, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Har arbejdet med spiseforstyrrelser i over 20 år og været leder af Rigshospitalets anoreksiklinik.
Loa Clausen, autoriseret psykolog og seniorforsker. 
René Klinkby Støving, speciallæge i hormonsygdomme, overlæge og professor ved Center for Spiseforstyrrelser, Odense Universitetshospital.
Lene Kiib Hecht, afsnitsleder og ledende klinisk diætist i Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup. 

 

 

 

Vægt 205 g
Størrelse 11 × 153 × 202 mm
Forlag

Dansk Psykologisk Forlag A/S

Udgivelsesdato

Serie

Kort & godt

Forfatter