Leveringstid: Mangler hos leverandør. Ny udgave forberedes af forlaget

KRYDDERURTER

STØRST, BEDST og SMUKKEST

Udsolgt, men 3. udgave under udarbejdelse.

 

En fornem dansk urtebog, der fokuserer på urternes gode smag

 

Lene Tvedegaards enestående KRYDDERURTER – Bogen for urteelskere er en mastodont på 368 sider, rigt illustreret med over 700 fotos af mere end 300 arter og sorter. Her er nøje beskrivelser af alle krydderurter, som i dag fås på det danske marked – også de helt nye. Der gives gode råd om dyrkningen og hvad urterne smager og dufter af, og fortælles om hvilke stoffer, urterne indeholder, samt om hvilke dokumenterede virkninger de har.  

 

For mad- og haveentusiaster er der både en nøje sortsgennemgang samt fyldige afsnit om aromaer, krydderurternes brug samt gode madopskrifter fra kokkene Thomas Herman, Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.

 

Lene Tvedegaard, agronom og ejer af Gartneri Toftegaard, har skrevet bogen med hjælp fra bl.a. urte- og madhistorikeren Gunvor Juul.  

 

KRYDDERURTER er det vægtigste værk af sin art på det danske marked og henvender sig til både professionelle gartnere og kokke, men også til de mange meget seriøse og interesserede danske havefolk og gastronomer.

2. udgave er revideret. 

Lene Tvedegaard har også skrevet DEN NYE RØDE OM TOMATER og DEN LILLE STÆRKE OM CHILI samt SMAGEN AF CHILI og SMAGEN AF TOMAT.

 

 

 

325,92 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Lene Tvedegaard
Varenummer: 9788793159280
Sidetal: 368
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

STØRST, BEDST og SMUKKEST

Udsolgt, men 3. udgave under udarbejdelse.

 

En fornem dansk urtebog, der fokuserer på urternes gode smag

 

Lene Tvedegaards enestående KRYDDERURTER – Bogen for urteelskere er en mastodont på 368 sider, rigt illustreret med over 700 fotos af mere end 300 arter og sorter. Her er nøje beskrivelser af alle krydderurter, som i dag fås på det danske marked – også de helt nye. Der gives gode råd om dyrkningen og hvad urterne smager og dufter af, og fortælles om hvilke stoffer, urterne indeholder, samt om hvilke dokumenterede virkninger de har.  

 

For mad- og haveentusiaster er der både en nøje sortsgennemgang samt fyldige afsnit om aromaer, krydderurternes brug samt gode madopskrifter fra kokkene Thomas Herman, Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.

 

Lene Tvedegaard, agronom og ejer af Gartneri Toftegaard, har skrevet bogen med hjælp fra bl.a. urte- og madhistorikeren Gunvor Juul.  

 

KRYDDERURTER er det vægtigste værk af sin art på det danske marked og henvender sig til både professionelle gartnere og kokke, men også til de mange meget seriøse og interesserede danske havefolk og gastronomer.

2. udgave er revideret. 

Lene Tvedegaard har også skrevet DEN NYE RØDE OM TOMATER og DEN LILLE STÆRKE OM CHILI samt SMAGEN AF CHILI og SMAGEN AF TOMAT.

 

 

 

Vægt1849 g
Størrelse34 × 213 × 287 mm
Forlag

KOUSTRUP & CO

Udgivelsesdato

Forfatter

KRYDDERURTER

Forfatter: Lene Tvedegaard
SKU: 9788793159280

325,92 kr.

Leveringstid: Mangler hos leverandør. Ny udgave forberedes af forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 368

STØRST, BEDST og SMUKKEST

Udsolgt, men 3. udgave under udarbejdelse.

 

En fornem dansk urtebog, der fokuserer på urternes gode smag

 

Lene Tvedegaards enestående KRYDDERURTER – Bogen for urteelskere er en mastodont på 368 sider, rigt illustreret med over 700 fotos af mere end 300 arter og sorter. Her er nøje beskrivelser af alle krydderurter, som i dag fås på det danske marked – også de helt nye. Der gives gode råd om dyrkningen og hvad urterne smager og dufter af, og fortælles om hvilke stoffer, urterne indeholder, samt om hvilke dokumenterede virkninger de har.  

 

For mad- og haveentusiaster er der både en nøje sortsgennemgang samt fyldige afsnit om aromaer, krydderurternes brug samt gode madopskrifter fra kokkene Thomas Herman, Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.

 

Lene Tvedegaard, agronom og ejer af Gartneri Toftegaard, har skrevet bogen med hjælp fra bl.a. urte- og madhistorikeren Gunvor Juul.  

 

KRYDDERURTER er det vægtigste værk af sin art på det danske marked og henvender sig til både professionelle gartnere og kokke, men også til de mange meget seriøse og interesserede danske havefolk og gastronomer.

2. udgave er revideret. 

Lene Tvedegaard har også skrevet DEN NYE RØDE OM TOMATER og DEN LILLE STÆRKE OM CHILI samt SMAGEN AF CHILI og SMAGEN AF TOMAT.

 

 

 

Vægt1849 g
Størrelse34 × 213 × 287 mm
Forlag

KOUSTRUP & CO

Udgivelsesdato

Forfatter