Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 41

Kunsten at fermentere

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.

Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. 
Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. 
Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. 
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

 

 

 

194,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Ditte Ingemann
Varenummer: 9788773391280
Sidetal: 0
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.

Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. 
Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. 
Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. 
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

 

 

 

Vægt618 g
Størrelse18 × 178 × 248 mm
Forlag

Grønningen 1

Udgivelsesdato

Forfatter

Kunsten at fermentere

Forfatter: Ditte Ingemann
SKU: 9788773391280

194,96 kr.

Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 41
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 0

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.

Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. 
Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. 
Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. 
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

 

 

 

Vægt618 g
Størrelse18 × 178 × 248 mm
Forlag

Grønningen 1

Udgivelsesdato

Forfatter