Leveringstid: 3-5 Hverdage

Lækre opskrifter, fri for gluten og mejeriprodukter

Uanset om du følger en glutenfri eller mælkefri kost, så er det den eneste bog, du nogensinde vil have brug for hvis du vil spise godt og føle dig godt tilpas! 

Med mere end 200 opskrifter til alt fra morgenmad og lette frokoster til middage med delikate hovedretter samt lækre desserter på glutenfri bagning, er denne bog den perfekte guide. 
Start din dag med boghvede og blåbærpandekager eller müsli med sommerfrugtkompot, og find opskrifter til aftensmaden, som hele familien vil nyde. 
Pasterretter, tærter, pizzaer, indbagt laks, eller den bedste glutenfri, mælkefri lasagne. Eller hvad med desserter som cupcakes, jordbær panacotta, chokolade fondant. 
Til særlige lejligheder er der aftensmad, såsom Beef Wellington. Eller hvad med kager til specielle lejligheder. Bogen giver dig et bredt udvalg indenfor brødopskrifter, salater – alle testede fra et af de mest respekterede navne i glutenfri madlavning. 
Grace Cheetham er internationalt anerkendt kogebogsforfatter indenfor glutenfri madlavning. Hun har brugt de sidste 10 år til at uddanne læsere på den bedste måde at lave mad uden allergener. Denne samling er den ultimative fejring af hendes mest elskede opskrifter. 
Den oplagte gave ide til venner og familie, der lider af allergi overfor gluten eller intolerans overfor laktose – eller som bare vil leve sundt og alsidigt.

 

 

 

224,10 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Grace Cheetham
Varenummer: 9788772308067
Sidetal: 176
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Uanset om du følger en glutenfri eller mælkefri kost, så er det den eneste bog, du nogensinde vil have brug for hvis du vil spise godt og føle dig godt tilpas! 

Med mere end 200 opskrifter til alt fra morgenmad og lette frokoster til middage med delikate hovedretter samt lækre desserter på glutenfri bagning, er denne bog den perfekte guide. 
Start din dag med boghvede og blåbærpandekager eller müsli med sommerfrugtkompot, og find opskrifter til aftensmaden, som hele familien vil nyde. 
Pasterretter, tærter, pizzaer, indbagt laks, eller den bedste glutenfri, mælkefri lasagne. Eller hvad med desserter som cupcakes, jordbær panacotta, chokolade fondant. 
Til særlige lejligheder er der aftensmad, såsom Beef Wellington. Eller hvad med kager til specielle lejligheder. Bogen giver dig et bredt udvalg indenfor brødopskrifter, salater – alle testede fra et af de mest respekterede navne i glutenfri madlavning. 
Grace Cheetham er internationalt anerkendt kogebogsforfatter indenfor glutenfri madlavning. Hun har brugt de sidste 10 år til at uddanne læsere på den bedste måde at lave mad uden allergener. Denne samling er den ultimative fejring af hendes mest elskede opskrifter. 
Den oplagte gave ide til venner og familie, der lider af allergi overfor gluten eller intolerans overfor laktose – eller som bare vil leve sundt og alsidigt.

 

 

 

Vægt 562 g
Størrelse 13 × 191 × 243 mm
Forlag

Paludans forlag

Udgivelsesdato

Serie

Glutenfri opskrifter og kogebøger

Forfatter

Lækre opskrifter, fri for gluten og mejeriprodukter

Forfatter: Grace Cheetham
SKU: 9788772308067

224,10 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 176

Uanset om du følger en glutenfri eller mælkefri kost, så er det den eneste bog, du nogensinde vil have brug for hvis du vil spise godt og føle dig godt tilpas! 

Med mere end 200 opskrifter til alt fra morgenmad og lette frokoster til middage med delikate hovedretter samt lækre desserter på glutenfri bagning, er denne bog den perfekte guide. 
Start din dag med boghvede og blåbærpandekager eller müsli med sommerfrugtkompot, og find opskrifter til aftensmaden, som hele familien vil nyde. 
Pasterretter, tærter, pizzaer, indbagt laks, eller den bedste glutenfri, mælkefri lasagne. Eller hvad med desserter som cupcakes, jordbær panacotta, chokolade fondant. 
Til særlige lejligheder er der aftensmad, såsom Beef Wellington. Eller hvad med kager til specielle lejligheder. Bogen giver dig et bredt udvalg indenfor brødopskrifter, salater – alle testede fra et af de mest respekterede navne i glutenfri madlavning. 
Grace Cheetham er internationalt anerkendt kogebogsforfatter indenfor glutenfri madlavning. Hun har brugt de sidste 10 år til at uddanne læsere på den bedste måde at lave mad uden allergener. Denne samling er den ultimative fejring af hendes mest elskede opskrifter. 
Den oplagte gave ide til venner og familie, der lider af allergi overfor gluten eller intolerans overfor laktose – eller som bare vil leve sundt og alsidigt.

 

 

 

Vægt 562 g
Størrelse 13 × 191 × 243 mm
Forlag

Paludans forlag

Udgivelsesdato

Serie

Glutenfri opskrifter og kogebøger

Forfatter