Leveringstid: 3-5 Hverdage

Lærervejledning til prøven i madkundskab

Bliv klar til prøven

Lærervejledning til prøven i Madkundskab  

I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.   

Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.

Samlet i illustreret hæfte, får du:

  • Overblik over prøvens faser
  • Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
  • Fire prøveoplæg
  • Kopiark til eleven
  • Skabeloner til lærer og censor   

Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.  

 

 

 

172,50 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Helle Brønnum Carlsen
Varenummer: 9788702400045
Sidetal: 32
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Bliv klar til prøven

Lærervejledning til prøven i Madkundskab  

I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.   

Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.

Samlet i illustreret hæfte, får du:

  • Overblik over prøvens faser
  • Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
  • Fire prøveoplæg
  • Kopiark til eleven
  • Skabeloner til lærer og censor   

Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.  

 

 

 

Vægt127 g
Størrelse6 × 212 × 300 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Lærervejledning til prøven i madkundskab

Forfatter: Helle Brønnum Carlsen
SKU: 9788702400045

172,50 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 32

Bliv klar til prøven

Lærervejledning til prøven i Madkundskab  

I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.   

Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.

Samlet i illustreret hæfte, får du:

  • Overblik over prøvens faser
  • Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
  • Fire prøveoplæg
  • Kopiark til eleven
  • Skabeloner til lærer og censor   

Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.  

 

 

 

Vægt127 g
Størrelse6 × 212 × 300 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter