Leveringstid: 3-5 Hverdage

Livsgrønt

Livsgrønt består af digt, opskrift og baggrund for opskrift. Vi spiser stadig flere grøntsager, og humøret stiger, når vi fanger lyde, oplever smagen og synet af smukke farver. Grønt til livet: livsgrønt. Grøntsager udfordrer kreativiteten i madlavningen, og tilbereder vi den sammen, styrker det fællesskabet med vore nærmeste. Et måltid er en gave, hvilket man mærker bag de opskrifter, som er doneret af personer, der har en kærlig, passioneret tilgang til råvarer. Opskrifterne er lette at tilberede, og de afspejler samfundets strømninger og holdninger til mad. 


Uddrag af bogen 

Fordømt 
Spanierne indførte os fra Sydamerika 
præstestanden erklærede os for uspiselige  
først var vi føde for hospitalspatienter 
senere beskyldt for at være spedalske  
vore knolde kan ligne deforme hænder og fødder 
endelig accepteret efter 200 år   
I moderne tid en delikatesse 
Vildmosens og Samsøs guld 
som unge smager vi af nødder 
dyppet i smør er vi elsket og accepteret 
nærmest en fordom at vi var fordømte   
Vi sørger for din sundhed 
vi er runde og trygge 
de fleste af os er skønheder 
nogle af os bliver skårede 
du skærer i os vi koger ud og bliver til mos   
Nu også i røget form på 
Michelin-restaurant, Frederikshøj og Wassim Hallal

Om forfatteren  
Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pæd. i tysk, pædagogik og psykologi suppleret med sidefag i psykologi og Co-Active Coach-uddannelse fra USA. Ansat som lektor hos VUC & hf i Nordjylland. Hun er freelancejournalist og mentor for både Journalistforbundet og DM. Frivilligt arbejde hos Nattjenesten i Aarhus, Gallo Krisecenter. Forfatter til fagbøger i tysk, dansk og psykologiske fag. 

160,95 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Jytte Lund Larsen
Varenummer: 9788771903348
Sidetal: 101
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier:

Livsgrønt består af digt, opskrift og baggrund for opskrift. Vi spiser stadig flere grøntsager, og humøret stiger, når vi fanger lyde, oplever smagen og synet af smukke farver. Grønt til livet: livsgrønt. Grøntsager udfordrer kreativiteten i madlavningen, og tilbereder vi den sammen, styrker det fællesskabet med vore nærmeste. Et måltid er en gave, hvilket man mærker bag de opskrifter, som er doneret af personer, der har en kærlig, passioneret tilgang til råvarer. Opskrifterne er lette at tilberede, og de afspejler samfundets strømninger og holdninger til mad. 


Uddrag af bogen 

Fordømt 
Spanierne indførte os fra Sydamerika 
præstestanden erklærede os for uspiselige  
først var vi føde for hospitalspatienter 
senere beskyldt for at være spedalske  
vore knolde kan ligne deforme hænder og fødder 
endelig accepteret efter 200 år   
I moderne tid en delikatesse 
Vildmosens og Samsøs guld 
som unge smager vi af nødder 
dyppet i smør er vi elsket og accepteret 
nærmest en fordom at vi var fordømte   
Vi sørger for din sundhed 
vi er runde og trygge 
de fleste af os er skønheder 
nogle af os bliver skårede 
du skærer i os vi koger ud og bliver til mos   
Nu også i røget form på 
Michelin-restaurant, Frederikshøj og Wassim Hallal

Om forfatteren  
Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pæd. i tysk, pædagogik og psykologi suppleret med sidefag i psykologi og Co-Active Coach-uddannelse fra USA. Ansat som lektor hos VUC & hf i Nordjylland. Hun er freelancejournalist og mentor for både Journalistforbundet og DM. Frivilligt arbejde hos Nattjenesten i Aarhus, Gallo Krisecenter. Forfatter til fagbøger i tysk, dansk og psykologiske fag. 
Vægt 198 g
Størrelse 10 × 140 × 210 mm
Forlag

Forlaget mellemgaard

Udgivelsesdato

Livsgrønt

Forfatter: Jytte Lund Larsen
SKU: 9788771903348

160,95 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier:
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 101

Livsgrønt består af digt, opskrift og baggrund for opskrift. Vi spiser stadig flere grøntsager, og humøret stiger, når vi fanger lyde, oplever smagen og synet af smukke farver. Grønt til livet: livsgrønt. Grøntsager udfordrer kreativiteten i madlavningen, og tilbereder vi den sammen, styrker det fællesskabet med vore nærmeste. Et måltid er en gave, hvilket man mærker bag de opskrifter, som er doneret af personer, der har en kærlig, passioneret tilgang til råvarer. Opskrifterne er lette at tilberede, og de afspejler samfundets strømninger og holdninger til mad. 


Uddrag af bogen 

Fordømt 
Spanierne indførte os fra Sydamerika 
præstestanden erklærede os for uspiselige  
først var vi føde for hospitalspatienter 
senere beskyldt for at være spedalske  
vore knolde kan ligne deforme hænder og fødder 
endelig accepteret efter 200 år   
I moderne tid en delikatesse 
Vildmosens og Samsøs guld 
som unge smager vi af nødder 
dyppet i smør er vi elsket og accepteret 
nærmest en fordom at vi var fordømte   
Vi sørger for din sundhed 
vi er runde og trygge 
de fleste af os er skønheder 
nogle af os bliver skårede 
du skærer i os vi koger ud og bliver til mos   
Nu også i røget form på 
Michelin-restaurant, Frederikshøj og Wassim Hallal

Om forfatteren  
Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pæd. i tysk, pædagogik og psykologi suppleret med sidefag i psykologi og Co-Active Coach-uddannelse fra USA. Ansat som lektor hos VUC & hf i Nordjylland. Hun er freelancejournalist og mentor for både Journalistforbundet og DM. Frivilligt arbejde hos Nattjenesten i Aarhus, Gallo Krisecenter. Forfatter til fagbøger i tysk, dansk og psykologiske fag. 
Vægt 198 g
Størrelse 10 × 140 × 210 mm
Forlag

Forlaget mellemgaard

Udgivelsesdato