Leveringstid: 3-5 Hverdage

Menneskets ernæring

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.

Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.

Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.

Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.

Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

 

 

576,00 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Claus Meyer;Arne Astrup;Bente Nyvad;Christian Mølgaard;Steen Stender;Harald S. Hansen;Henrik Ancher Sørensen;Henrik Friis;Inge Tetens;Jens Juul Holst;Jerk W. Langer;Jørn Dyerberg;Jørn Wulff Helge;Kim Fleischer Michaelsen;Kjeld Hermansen;Lars Hyldstrup;Lars Ove Dragsted;Lotte Holm;Michael Kjær;Nina Beyer;Per Møller;Peter Bie;Sjurdur Frodi Olsen;Anne Marie Beck;Else Molander;Susanne Gjedsted Bügel;Per Torp Sangild;Ebba Nexø;Wender Bredie;Leif H. Skibsted;Jens Meldgaard Bruun;Eva Gleje;Tine Rask Licht;Klaus G. Grunert;Henrik Saxe;Thomas Meinert Larsen;Nanna Roos;Pernille Kæstel;Hanne Frøkiær;Anne Dilani Schrøder;Sinne Smed;Peter P. Plaschke;Kirsten Skamstrup Hansen;Mette Kristensen;Bo Abrahamsen;Marianne Uhre Jakobsen;Niels Graudal;Anne Løkke;Lotte Lauritzen;David Mayntz;Ulla Toft;Anette Flensborg;Louise Bergmann Sørensen;Erik Skovenborg;Eva Greibe;Anja Olsen;Jacob Søby Bang;Kristian Levring Madsen;Charlotte Elisabeth Mithril
Varenummer: 9788762813762
Sidetal: 694
Sprog: dan
Format: Indbundet

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.

Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.

Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.

Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.

Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

 

 

Vægt 1382 g
Størrelse 37 × 185 × 253 mm
Forlag

Munksgaard

Udgivelsesdato

Forfatter

Menneskets ernæring

Forfatter: Claus Meyer;Arne Astrup;Bente Nyvad;Christian Mølgaard;Steen Stender;Harald S. Hansen;Henrik Ancher Sørensen;Henrik Friis;Inge Tetens;Jens Juul Holst;Jerk W. Langer;Jørn Dyerberg;Jørn Wulff Helge;Kim Fleischer Michaelsen;Kjeld Hermansen;Lars Hyldstrup;Lars Ove Dragsted;Lotte Holm;Michael Kjær;Nina Beyer;Per Møller;Peter Bie;Sjurdur Frodi Olsen;Anne Marie Beck;Else Molander;Susanne Gjedsted Bügel;Per Torp Sangild;Ebba Nexø;Wender Bredie;Leif H. Skibsted;Jens Meldgaard Bruun;Eva Gleje;Tine Rask Licht;Klaus G. Grunert;Henrik Saxe;Thomas Meinert Larsen;Nanna Roos;Pernille Kæstel;Hanne Frøkiær;Anne Dilani Schrøder;Sinne Smed;Peter P. Plaschke;Kirsten Skamstrup Hansen;Mette Kristensen;Bo Abrahamsen;Marianne Uhre Jakobsen;Niels Graudal;Anne Løkke;Lotte Lauritzen;David Mayntz;Ulla Toft;Anette Flensborg;Louise Bergmann Sørensen;Erik Skovenborg;Eva Greibe;Anja Olsen;Jacob Søby Bang;Kristian Levring Madsen;Charlotte Elisabeth Mithril
SKU: 9788762813762

576,00 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 694

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.

Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.

Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.

Menneskets ernæring, 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.

Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

 

 

Vægt 1382 g
Størrelse 37 × 185 × 253 mm
Forlag

Munksgaard

Udgivelsesdato

Forfatter