Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Middelaldermad

Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.

 

 

 

209,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Bi Skaarup
Varenummer: 9788702245387
Sidetal: 192
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.

 

 

 

Vægt 629 g
Størrelse 18 × 180 × 248 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Middelaldermad

Forfatter: Bi Skaarup
SKU: 9788702245387

209,96 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 192

Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.

 

 

 

Vægt 629 g
Størrelse 18 × 180 × 248 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter