Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Mit køkken i Umbrien

I Amelia – midt i Umbrien i Italien – udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv.

 

 

233,22 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Hanne Bloch
Varenummer: 9788702024517
Sidetal: 288
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

I Amelia – midt i Umbrien i Italien – udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv.

 

 

Vægt1568 g
Størrelse28 × 215 × 286 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Mit køkken i Umbrien

Forfatter: Hanne Bloch
SKU: 9788702024517

233,22 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 288

I Amelia – midt i Umbrien i Italien – udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv.

 

 

Vægt1568 g
Størrelse28 × 215 × 286 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter