Leveringstid: 3-5 Hverdage

Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervet

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen og tilsvarende uddannelser inden for hospitality eller studerer et af akademifagene Økonomistyring i praksis, Anvendt økonomi, Revenue management eller Lederens forretningsforståelse. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant og oplevelsesvirksomheder finde inspiration til indsatsområder og opnå konkret viden om opbygning af ledelsesrapportering, revenue management, relevante analyser mv.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING giver en praktisk indføring i ledelse af den økonomiske styring af en hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomhed samt viden om generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan i bogen bl.a. lære om:

• Opstilling af et internt og eksternt regnskab

• Opbygning af en forretningsmodel

• Analyse af historiske regnskaber

• Budgetlægning for kommende perioder, investeringsteori og finansiering.

I denne nye udgave har emnet revenue management fået et særskilt kapitel, hvor det gennemgås i praksis, og hvor der desuden kan opnås viden om de nøgletal, der knytter sig til den daglige revenue management funktion.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING indeholder praksisnære cases og eksempler, der er særligt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for eget arbejde med teori omsat til praksis. For at styrke implementering i praksis afsluttes bogen med et kapitel, der som opsamlende case, udfolder teorien i praksis.

 

 

 

431,04 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Annette Vangstrup
Varenummer: 9788750061397
Sidetal: 224
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen og tilsvarende uddannelser inden for hospitality eller studerer et af akademifagene Økonomistyring i praksis, Anvendt økonomi, Revenue management eller Lederens forretningsforståelse. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant og oplevelsesvirksomheder finde inspiration til indsatsområder og opnå konkret viden om opbygning af ledelsesrapportering, revenue management, relevante analyser mv.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING giver en praktisk indføring i ledelse af den økonomiske styring af en hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomhed samt viden om generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan i bogen bl.a. lære om:

• Opstilling af et internt og eksternt regnskab

• Opbygning af en forretningsmodel

• Analyse af historiske regnskaber

• Budgetlægning for kommende perioder, investeringsteori og finansiering.

I denne nye udgave har emnet revenue management fået et særskilt kapitel, hvor det gennemgås i praksis, og hvor der desuden kan opnås viden om de nøgletal, der knytter sig til den daglige revenue management funktion.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING indeholder praksisnære cases og eksempler, der er særligt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for eget arbejde med teori omsat til praksis. For at styrke implementering i praksis afsluttes bogen med et kapitel, der som opsamlende case, udfolder teorien i praksis.

 

 

 

Vægt 516 g
Størrelse 17 × 173 × 241 mm
Forlag

Akademisk forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervet

Forfatter: Annette Vangstrup
SKU: 9788750061397

431,04 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 224

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen og tilsvarende uddannelser inden for hospitality eller studerer et af akademifagene Økonomistyring i praksis, Anvendt økonomi, Revenue management eller Lederens forretningsforståelse. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant og oplevelsesvirksomheder finde inspiration til indsatsområder og opnå konkret viden om opbygning af ledelsesrapportering, revenue management, relevante analyser mv.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING giver en praktisk indføring i ledelse af den økonomiske styring af en hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomhed samt viden om generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan i bogen bl.a. lære om:

• Opstilling af et internt og eksternt regnskab

• Opbygning af en forretningsmodel

• Analyse af historiske regnskaber

• Budgetlægning for kommende perioder, investeringsteori og finansiering.

I denne nye udgave har emnet revenue management fået et særskilt kapitel, hvor det gennemgås i praksis, og hvor der desuden kan opnås viden om de nøgletal, der knytter sig til den daglige revenue management funktion.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING indeholder praksisnære cases og eksempler, der er særligt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for eget arbejde med teori omsat til praksis. For at styrke implementering i praksis afsluttes bogen med et kapitel, der som opsamlende case, udfolder teorien i praksis.

 

 

 

Vægt 516 g
Størrelse 17 × 173 × 241 mm
Forlag

Akademisk forlag

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter