Leveringstid: BOOKBOX levering på lager 6-7 dage

Ost, yoghurt og cremefraiche

Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Men når man så ikke kan tåle dette mere, hvad gør man så?

Madgudinden/Karina Villumsen har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner.

I alt 94 opskrifter fordelt på 156 sider. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche.

 

 

167,16 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Karina Villumsen
Varenummer: 9788799967308
Sidetal: 156
Sprog: dan
Format: Paperback
Kategorier: ,

Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Men når man så ikke kan tåle dette mere, hvad gør man så?

Madgudinden/Karina Villumsen har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner.

I alt 94 opskrifter fordelt på 156 sider. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche.

 

 

Vægt 437 g
Størrelse 9 × 170 × 240 mm
Forlag

Karina Villumsen

Udgivelsesdato

Serie

Madgudinden

Forfatter

Ost, yoghurt og cremefraiche

Forfatter: Karina Villumsen
SKU: 9788799967308

167,16 kr.

Leveringstid: BOOKBOX levering på lager 6-7 dage
Kategorier: ,
Format: Paperback
Sprog: dan
Sidetal: 156

Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Men når man så ikke kan tåle dette mere, hvad gør man så?

Madgudinden/Karina Villumsen har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner.

I alt 94 opskrifter fordelt på 156 sider. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche.

 

 

Vægt 437 g
Størrelse 9 × 170 × 240 mm
Forlag

Karina Villumsen

Udgivelsesdato

Serie

Madgudinden

Forfatter