Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Over åben ild

Mad over ild eller gløder forbinder man måske mest med lune sommeraftener. Men det er altid skønt at kokkerere i det fri, når bare det ikke blæser, og mad på bål eller grill kan laves hele året. Om foråret, når de første solstråler rammer os, og lysten til at være ude er uimodståelig, er der intet i vejen for at tilbringe en søndag formiddag med at bage pandekager over åben ild. Efteråret, hvor naturen måske er allersmukkest, inviterer til stegte æbler og varm te, ligesom der heller intet er i vejen for at riste marshmallows, mens sneen dækker landet som en tyk, hvid dyne.
 
OVER ÅBEN ILD indeholder opskrifter på lækre og supernemme retter, der egner sig til at blive tilberedt på bål eller grill. Lige fra stegt kød og grønsager til supper, brød og søde sager.
 

 

 

194,96 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Gitte Heidi Rasmussen;Inge Skovdal
Varenummer: 9788702111859
Sidetal: 152
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Mad over ild eller gløder forbinder man måske mest med lune sommeraftener. Men det er altid skønt at kokkerere i det fri, når bare det ikke blæser, og mad på bål eller grill kan laves hele året. Om foråret, når de første solstråler rammer os, og lysten til at være ude er uimodståelig, er der intet i vejen for at tilbringe en søndag formiddag med at bage pandekager over åben ild. Efteråret, hvor naturen måske er allersmukkest, inviterer til stegte æbler og varm te, ligesom der heller intet er i vejen for at riste marshmallows, mens sneen dækker landet som en tyk, hvid dyne.
 
OVER ÅBEN ILD indeholder opskrifter på lækre og supernemme retter, der egner sig til at blive tilberedt på bål eller grill. Lige fra stegt kød og grønsager til supper, brød og søde sager.
 

 

 

Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Over åben ild

Forfatter: Gitte Heidi Rasmussen;Inge Skovdal
SKU: 9788702111859

194,96 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 152

Mad over ild eller gløder forbinder man måske mest med lune sommeraftener. Men det er altid skønt at kokkerere i det fri, når bare det ikke blæser, og mad på bål eller grill kan laves hele året. Om foråret, når de første solstråler rammer os, og lysten til at være ude er uimodståelig, er der intet i vejen for at tilbringe en søndag formiddag med at bage pandekager over åben ild. Efteråret, hvor naturen måske er allersmukkest, inviterer til stegte æbler og varm te, ligesom der heller intet er i vejen for at riste marshmallows, mens sneen dækker landet som en tyk, hvid dyne.
 
OVER ÅBEN ILD indeholder opskrifter på lækre og supernemme retter, der egner sig til at blive tilberedt på bål eller grill. Lige fra stegt kød og grønsager til supper, brød og søde sager.
 

 

 

Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter