Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
524,22 kr.
4
Subtotal: 524,22 kr.
Min Modebog
1 × 57,95 kr.
Magnus bygger en heks
1 × 244,50 kr.
Pladsholder
1 × 89,95 kr.
Skagen puslespil
1 × 131,82 kr.
Subtotal: 524,22 kr.
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Pasta på italiensk

Det her er en bog, der handler om pasta. Vaskeægte italiensk pasta. Om gnocchi lavet af en skrupskør kok i Milano, om hemmeligheden bag en god ragú bolognese, og om den type genovesisk pasta, som næsten ingen kan finde ud af at lave i hånden længere.

En række italienske kokke deler deres bedste opskrifter, som passer til lige præcis deres regions pastatyper. For der findes egentlig ikke noget, der hedder italiensk pasta, men der findes noget, der hedder lombardisk, siciliansk og toskansk pasta osv. Og fællesnævneren for dem alle er, at de er allerbedst der, hvor de oprindeligt kommer fra.

 

 

 

194,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Sara Berg og Miriam Preis
Varenummer: 9788740660272
Sidetal: 175
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Det her er en bog, der handler om pasta. Vaskeægte italiensk pasta. Om gnocchi lavet af en skrupskør kok i Milano, om hemmeligheden bag en god ragú bolognese, og om den type genovesisk pasta, som næsten ingen kan finde ud af at lave i hånden længere.

En række italienske kokke deler deres bedste opskrifter, som passer til lige præcis deres regions pastatyper. For der findes egentlig ikke noget, der hedder italiensk pasta, men der findes noget, der hedder lombardisk, siciliansk og toskansk pasta osv. Og fællesnævneren for dem alle er, at de er allerbedst der, hvor de oprindeligt kommer fra.

 

 

 

Vægt 551 g
Størrelse 19 × 173 × 240 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter

Pasta på italiensk

Forfatter: Sara Berg og Miriam Preis
SKU: 9788740660272

194,96 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 175

Det her er en bog, der handler om pasta. Vaskeægte italiensk pasta. Om gnocchi lavet af en skrupskør kok i Milano, om hemmeligheden bag en god ragú bolognese, og om den type genovesisk pasta, som næsten ingen kan finde ud af at lave i hånden længere.

En række italienske kokke deler deres bedste opskrifter, som passer til lige præcis deres regions pastatyper. For der findes egentlig ikke noget, der hedder italiensk pasta, men der findes noget, der hedder lombardisk, siciliansk og toskansk pasta osv. Og fællesnævneren for dem alle er, at de er allerbedst der, hvor de oprindeligt kommer fra.

 

 

 

Vægt 551 g
Størrelse 19 × 173 × 240 mm
Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Originaltitel

Forfatter