Leveringstid: 3-5 Hverdage

Plantebaserede fristelser

Det plantebaserede køkken har aldrig været så populært som nu. Det er der en god grund til, for der findes en overflod af lækre, vitale, farverige og velsmagende råvarer, som vi kan lave dejlige og nærende retter ud af. Og det gør Anette Hoeg Nielsen, både til det salte og søde køkken. I denne kogebog har Anette taget udgangspunkt i det søde køkken og leverer 60 af sine bedste opskrifter: Et væld af kager, konfekt og is, som er lidt sundere end ellers. Her er alt fra hindbær rawcake, banankage, brownie med sorte bønner til ananas-kokos-is og nicecream med vandmelon. Det er opskrifter med enkle råvarer, der kan købes alle steder, og som er til at forstå. Opskrifterne er fyldt med varme farver, kreativitet og æstetik – det er lige til at blive glad i kroppen og i sindet af.

ANETTE HOEG NIELSEN er kvinden bag den succesfulde blog og instagramprofil Mad med glød, hvor hun i mange år har delt plantebaserede madopskrifter til kroppen og lige så vigtigt sanserne. Anette er uddannet kostvejleder og har i mere 25 år beskæftiget sig med mad lige fra restaurantjob til arrangør af udelivskurser for pædagoger og pædagogmedhjælpere med maden som udgangspunkt.

 

 

218,36 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Anette Hoeg Nielsen
Varenummer: 9788740686357
Sidetal: 176
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Det plantebaserede køkken har aldrig været så populært som nu. Det er der en god grund til, for der findes en overflod af lækre, vitale, farverige og velsmagende råvarer, som vi kan lave dejlige og nærende retter ud af. Og det gør Anette Hoeg Nielsen, både til det salte og søde køkken. I denne kogebog har Anette taget udgangspunkt i det søde køkken og leverer 60 af sine bedste opskrifter: Et væld af kager, konfekt og is, som er lidt sundere end ellers. Her er alt fra hindbær rawcake, banankage, brownie med sorte bønner til ananas-kokos-is og nicecream med vandmelon. Det er opskrifter med enkle råvarer, der kan købes alle steder, og som er til at forstå. Opskrifterne er fyldt med varme farver, kreativitet og æstetik – det er lige til at blive glad i kroppen og i sindet af.

ANETTE HOEG NIELSEN er kvinden bag den succesfulde blog og instagramprofil Mad med glød, hvor hun i mange år har delt plantebaserede madopskrifter til kroppen og lige så vigtigt sanserne. Anette er uddannet kostvejleder og har i mere 25 år beskæftiget sig med mad lige fra restaurantjob til arrangør af udelivskurser for pædagoger og pædagogmedhjælpere med maden som udgangspunkt.

 

 

Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Forfatter

Plantebaserede fristelser

Forfatter: Anette Hoeg Nielsen
SKU: 9788740686357

218,36 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 176
Tags:

Det plantebaserede køkken har aldrig været så populært som nu. Det er der en god grund til, for der findes en overflod af lækre, vitale, farverige og velsmagende råvarer, som vi kan lave dejlige og nærende retter ud af. Og det gør Anette Hoeg Nielsen, både til det salte og søde køkken. I denne kogebog har Anette taget udgangspunkt i det søde køkken og leverer 60 af sine bedste opskrifter: Et væld af kager, konfekt og is, som er lidt sundere end ellers. Her er alt fra hindbær rawcake, banankage, brownie med sorte bønner til ananas-kokos-is og nicecream med vandmelon. Det er opskrifter med enkle råvarer, der kan købes alle steder, og som er til at forstå. Opskrifterne er fyldt med varme farver, kreativitet og æstetik – det er lige til at blive glad i kroppen og i sindet af.

ANETTE HOEG NIELSEN er kvinden bag den succesfulde blog og instagramprofil Mad med glød, hvor hun i mange år har delt plantebaserede madopskrifter til kroppen og lige så vigtigt sanserne. Anette er uddannet kostvejleder og har i mere 25 år beskæftiget sig med mad lige fra restaurantjob til arrangør af udelivskurser for pædagoger og pædagogmedhjælpere med maden som udgangspunkt.

 

 

Forlag

Turbine

Udgivelsesdato

Forfatter