Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
771,78 kr.
5
Subtotal: 771,78 kr.
Is hele året
1 × 209,96 kr.
Valdemar Sejr
1 × 272,96 kr.
The Book Thief
1 × 85,95 kr.
Forord
1 × 107,96 kr.
Letters to Camondo
1 × 94,95 kr.
Subtotal: 771,78 kr.
Leveringstid: BOOKBOX levering på lager 6-7 dage

Proteiner

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt
i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

 

 

449,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
Varenummer: 9788702102420
Sidetal: 256
Sprog: dan
Format: Hæftet

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt
i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

 

 

Vægt 732 g
Størrelse 22 × 174 × 240 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Proteiner

Forfatter: Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
SKU: 9788702102420

449,96 kr.

Leveringstid: BOOKBOX levering på lager 6-7 dage
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 256

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt
i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

 

 

Vægt 732 g
Størrelse 22 × 174 × 240 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter