Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Proteiner

Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål – spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.

 

 

306,00 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
Varenummer: 9788712033349
Sidetal: 217
Sprog: dan
Format: Indbundet

Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål – spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.

 

 

Vægt770 g
Størrelse19 × 182 × 254 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Proteiner

Forfatter: Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
SKU: 9788712033349

306,00 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 217

Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål – spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.

 

 

Vægt770 g
Størrelse19 × 182 × 254 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter