Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 9

RABARBER

Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015
Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.
I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 
Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør. 

 

 

 

77,22 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Inger Vaaben
Varenummer: 9788793159860
Sidetal: 96
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,
Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015
Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.
I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 
Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør. 

 

 

 

Vægt220 g
Størrelse14 × 129 × 173 mm
Forlag

KOUSTRUP & CO

Udgivelsesdato

Forfatter

RABARBER

Forfatter: Inger Vaaben
SKU: 9788793159860

77,22 kr.

Leveringstid: Under forberedelse – udkommer uge 9
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 96
Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015
Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.
I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 
Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør. 

 

 

 

Vægt220 g
Størrelse14 × 129 × 173 mm
Forlag

KOUSTRUP & CO

Udgivelsesdato

Forfatter