Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
1.840,32 kr.
14
Subtotal: 1.840,32 kr.
The President's Daughter
1 × 68,76 kr.
The Summer Fair
1 × 68,76 kr.
The Earned Life
1 × 115,96 kr.
Bødlen
1 × 109,16 kr.
Skagen puslespil
2 × 131,82 kr.
Drama
1 × 224,10 kr.
Valhalla i nye hænder
1 × 299,94 kr.
Husband Material
1 × 68,76 kr.
Aki og heksen
1 × 116,96 kr.
A Life on Our Planet
1 × 100,76 kr.
Seksualitet
1 × 288,00 kr.
Among Thieves
1 × 68,76 kr.
Subtotal: 1.840,32 kr.
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Rug

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.

I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren: 
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

 

 

209,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Rikke Holm
Varenummer: 9788794086370
Sidetal: 257
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.

I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren: 
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

 

 

Vægt 815 g
Størrelse 25 × 177 × 250 mm
Forlag

Muusmann forlag

Udgivelsesdato

Forfatter

Rug

Forfatter: Rikke Holm
SKU: 9788794086370

209,96 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 257

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.

I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren: 
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

 

 

Vægt 815 g
Størrelse 25 × 177 × 250 mm
Forlag

Muusmann forlag

Udgivelsesdato

Forfatter